| Gewww a întrebat:

Salut! Am nevoie de niște sfaturi! Treaba sta în felul următor: Am 17 ani, sunt de la țară si vreau sa fac niște bani. Am încercat tot ce se putea încerca vara aceasta, n am reușit mare lucru, pur și simplu vreau sa fac ceva folositor și sa nu mai stau pe telefon degeaba, vreau sa fac și altceva, vreau niște idei de făcut bani, și ideile precum ar fi plimbatul câinilor și ajutat-ul vecinilor pentru bani nu funcționează.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La tara este foarte usor de gasit de munca, sunt gramezi de sateni care au nevoie d emunca in gradina, la camp, la cules de fructe si legume samd.
Plimbatul cainilor la tara nu functioenaza, dar munca se gaseste pe saturate pentru toti.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ajutatul nu functioneaza? La mine in zona de ex e foarte greu sa gasesti pe cineva sa iti faca diverse lucruri gen spart lemne, carat lucruri, montat mobila, pus gresie etc. Sunt lucruri pe care trebuie sa le inveti dar odata ce te pricepi o sa fii chemat si platit bine.
Daca te pricepi sa pui gresie si parchet poti sa ceri si 2000 lei pe zi. Cel putin preturile astea se practica (daca termini intr-o zi)

| Sistemulxxl a răspuns:

Daca esti fata se rezolva repede. Iesi la sosea imbracata in colanti rosii.

| Gewww explică (pentru Sistemulxxl):

Nus fată, oricum și dacă eram, ai dat un răspuns mai idiot decât tine?

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Gewww):

Atunci tu poti sa te imbraci sclipicios si sa te oferi baietilor gay!
P.s. Sa te ungi la fund cu vaselina.