| Charming a întrebat:

Am nevoie de o mica lista cu ce sa mananc si eu in genearal, deoarece vreau sa slabesc macar 10 kg. Am 15 ani 1, 68 m si 74kg ( destul de dificil) si am inceput sa fac sala ca sa pun pe mine si ceva muschi. Vreau ca pana in vara sa scap de burta si sa ma formez cat de cat. tongue tongue Va rog ceva sfaturi cu ce sa mananc si la ce ore. Dau Funda tonguetongue

3 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Pai mesele tale ar trebui sa fie la orele urmatoare -7 sau 8 (gustare), 10, 12, 15, 18, 20 sau 21(gustare)

Dimineata la 7 sau 8 e bine sa mananci un fruct proaspat, sa mananci un iaurt simplu natural, sa bei un ceai poate happy.
Mai apoi pana la 18 inclusiv ai infinite posibilitati. Incearca sa te axezi pe mancare gatita in casa. Renunta la fast-food, prajeli, carne grasa ( mananca pui si curcan si peste slab - nu pangasius ), pondereaza sarea in mancaruri, nu fuma, nu bea alcool prea mult mai ales bere, evita sau renunta la bauturi cu acid, dintre fructe nu ai voie banane si de la legume nu poti manca fasole, linte, mazare, naut. Painea trebuie mancata ponderat si ar fi bine sa mananci din aceea de graham sau intermediara sau de secara dar nu alba. Pentru ca mergi la sala si vrei muschi ai nevoie de multe lactate dar incearca slabe ca sa nu ingrase tare si de asemenea cereale. Gasesti in magazine fulgi de ovaz. Se fac cu lapte si poti pune zahar sau ceva si e chiar bun. Evita dulciurile, ai voie ciocolata amaruie dar peste 70 % si ponderat. Seara dupa 18 ai voie salata, fructe, legume fierte sau crude si cam atat. Succes, sper ca am ajutat

| Memet1 a răspuns:

Salut! Eu am facut sala timp de 1 an jumate si in acest timp am slabit m-am inaltat si am pus si ceva muschi pe mine.
Atunci cand eram la regim mancam in felul urmator. luni mancam o singura data, marti nimic doar apa si fructe, miercuri o singura data, joi doar apa si fructe, vineri o singura data, si sambata de max 2 ori, duminica doar apa si fructe. Sper ca te va ajuta cand intri in sala inainte de toate stai 30 de minute pe banda! dupa incepi sa tragi.

| Charming explică:

Puteti sa-mi dati si mie la ce ore trebuie sa mananc si ce trebuie? straight face