| Anonim31189 a întrebat:

Am nevoie de parerea voastra!
Sunt baiat si am 17 ani.
Atunci cand simt furie ascult muzica Rock.
Atunci cand simt tristete ascult muzica Trista,deobicei la chitara,pian sau vioara.
Atunci cand simt ca nimeni nu ma intelege ascult hip-hop si rap.
Atunci cand ma simt fericit ascult muzica Pop,House,etc.
Ideea e ca de fiecare data cand simt un astfel de sentiment,muzica ma ajuta sa le suport,sa trec peste ele si sa imi continui viata,dar acum ceva pare sa nu fie in regula.
In ultimul timp nici muzica nu mai functioneaza,nu ma mai alina, nu ma mai ajuta, dar de ce? pana acum a facuto.De ce tocmai acum?
Voi ati mai simtit asta?
Ati mai simtit nevoia sa ascultati o melodie cand sunteti indragostiti si nu puteti face nimic?
Ati mai simtit nevoia sa ascultati o melodie cand sunteti furiosi si vreti sa va descarcati furia pe ceva?
Sau doar eu?
Raspundeti sincer, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Cred ca este pe moment faptul ca nu mai functioneaza efectul muzicii asupra ta, dar cu siguranta va reveni la normal, caci vei descoperi melodii noi, artisti noi etc.te vei reindragosti poate de melodii mai vechi.Pai cred ca cei mai multi dintre noi se adapostesc in lumea muzicii cand vor sa se simta puternici, mai tari ca altii etc.Tot ce-ai zis tu este ceva normal. happy

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Mersi pentru funda! big grin

| MetalHead04 a răspuns:

Da..muzica ma ajuta sa trec peste unele chestii.

| nowar a răspuns:

S-ar putea ca tuturor sa ni se intample chestia asta, totusi la mine muzica functioneaza oricand.Ea imi ofera alinarea pentru orice stare proasta acumulata intr-o zi banala si enervanta in care simti ca nu mai ai viata in tine. Faza e ca eu nu prea ascult melodii rock pentru starea aia de 'furie', dupa cum am spus ma ajuta sa trec peste anumite momente, iar cand sunt bucuroasa, ma face sa ma gandesc ca as putea alerga fara oprire laughing

| RuxandraBianca a răspuns:

Probabil muzica nu mai functioneaza pentru ca asculti mereu aceleasi melodii. as putea sa iti recmand cate ceva, dar aceste melodii le ascult eu. le-ai putea incerca si tu, poate functioneaza:pink-just give me a reason, try; richard marx-i will be right here waiting for you; bere gratis - pas in doi; talisman-atat de singur; spin - nu e nimeni pe drum; daniel powter - bad day; gary jules - mad world; one direction- more than this, they don t know about as, summer love, rock me.
probabil mai stii din ele, dar eu de obicei pe acestea le ascult. sper sa iti placa!winking