Daca ma intrebi pe mine, raspunsurile pe care le-ai primit sunt date gresit. Suferi de depresie, depresie ce s-a acumulat pe parcursul timpului sau dupa un eveniment cu o stare emotionala puternica dupa varsta de 18 ani. In mare parte nu ai ce sa faci. Sa iei medicamente, iar nu te ajuta foarte mult. Sa iti pui capat zilelor, iar nu este o solutie. Viata merita traita asa cum este ea, buna sau rea. Totul depinde de tine si de cum vrei sa iti mearga. Desigur, banuiesc ca vrei sa iti mearga bine. Dar cum sa iti mearga bine daca tu te inchizi in sine sau nu faci ceva ca sa iti mearga bine. De exemplu, nu cauta atentie, este una dintre marile probleme, fii tu insati, renunta la melodiile triste care iti induc aceasta stare si fi mai pozitiv. Fi nepasator cu ceea ce se intampla in jurul tau. Din cate am citit eu din intrebarea ta, problema care persista este respingerea, un raspuns concret nu am la aceasta intrebare. Daca era cumva o depresie a " geniului" te puteam ajuta. In mare parte depresia se invinge cu increderea in sine.
Ar trebiu sa le spui parintilor ceea ce simti! ei vor sti ce e de facut....si nu trebuie sa te gandesti la cei mai rau.nu-ti fie rusine sa iti exprimi sentimentele si ce daca nu te bag unii in seama!nu conteaza! te inteleg dar tot ce ti-am spus este pentru binele tau!
bafta! si incearca sa treci peste asta!
Nu stiu cum o sa trec peste asta...Sincer eu nu vad cum o sa trec peste asta
Don't worry!
Be happy!
ai sa vezi ca o sa se rezolve.
ti-e dor de copilarie.
Sincer raspunsul tau m-a atins la inimia dar daca ai sti cat de nefericit sunt in momentul asta si plang pur si simplu nu mai pot