| honeygirl a întrebat:

Salut, am nevoie de un mic ajutor, as vrea sa slabesc.Am 15 ani, 1.64m,70 de kg.As vrea sa slabesc vreo 4-5 kg in 6 saptamani, sau macar 3 kg in 6 saptamani, dar fara diete si medicamente.sau sala.pentru ca nu sunt in tara, sunt plecat in germania si nu cunosc nimic pe aici.Nici limba nu o stiu, si nu ma duc la sala.De obicei stau la calculator aproape tot timpu, si nu ies pe afara, doar cand ma duc la scoala.deci cu sportu stau rau, am incercat sa nu mananc dupa ora 6 dar nu am putut rezista mai mult de 1 saptamana...si faceam si abdomene dar doar seara cand ma culcam si faceam doar vreo 40...Ma puteti ajuta si pe mine? va rog! mersi multbig grinsad

1 răspuns:
| psiholoaga a răspuns:

Poti sa nu tii dieta: renunti la paine, dulciuri, sucuri si prajeli si vei vedea ca slabesti fara sa iti dai seama. Daca prin "fara dieta" intelegi ca nu faci nicio schimbare in alimentatia ta, nu ai cum sa reusesti. Si incearca sa mai iesi pe afara, la o plimbare, macar, nu ca sa dai ture in jurul blocului. Nu atat pentru slabit, cat pentru starea ta psihica; zahar+calculator=dependenta si depresie.