| ForeignO a întrebat:

Am nevoie de un raspuns urgent! Am auzit ca pentru a-ti ondula parul este o metoda cu niste moate. Cum s epun? Stiu ca mama isi facea dar nu mai stiu bine ca eram mica. imi puteti explica pas cu pas? Sau daca nu, alta metoda (in afara de drot, bigudiuri, spuma)Am parul ff drept si nu vreau sa am iar o noapte nedormita din cauza bigudiurilor tari!

Multumesctongue

Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| Ros3Blu3 a răspuns:

Sa fac o adaugare la raspunsu lu sandy pe fasiile de carpa pe mijloc pune o foaie tot asa rupta fasi nu prea subtire cam cat jumate de deget si o pui in juru la carpulitza aia sa nu iti alunece cand iti pui parul pe ele big grinbig grin

| TaylorSwift a răspuns:

Pai mai de mult se puneau,, moate''! Dar, si eu mi-am pus si o sa-ti iasa un par superb!(si eu il am drept). O sa-ti spun,, reteta'' autentica:
-1. Se i-a o carpa din material mai moale si se rupe in fasii( sau, se gasesc in magazine un fel de spuma intarita care se poate pune)
2. Si, intr-o cana se pune bere(stiu, e cam ciudat, dar e extraoridar).
3. Ai nevoie si de vata.
4. Iti prinzi parul in coada, dar lasi prima suvita care o vei face.
5. Iti piepteni foarte bine suvita( daca nu iti va iesi un par ondulat dar de nedescalcit)
6. Inmoi vata in bere si apoi, de sus in jos, dai cu vata inmuiata in bere peste suvita. Ai grija sa dai si in parte de sus si in partea de jos.
7. Apoi, iti innozi fasia de carpa in jurul suvitei ude,
Apoi, faci asa cu toate! Si, stai cu ele-n cap vreo doua ore(desigur, daca vrei sa ai niste bucle minunate si care sa reziste mai mult). Dupa ce le desfaci, sa-ti dai cu o masca pe par si sa stai asa vreo 10 minute. Apoi, sa-ti dai cu spuma pe par, si cu fixativ. ASA VEI OBTINE 10 ORE DE PAR BUCLAT!