| golofca2345 a întrebat:

Salut! Am nevoie de un sfat. O sa încep cu toată povestea. O fata îmi da fllw pe insta și
i-am dat back. După ceva timp îmi da mesaj și îmi spune dacă vrea sa ieșim și am ieșit. În acea seara prin oras ne-au văzut niște prieteni de ai fostului ei și i-au spus lui. Seara îmi da mesaj si m-a întrebat dacă o cunosc, de unde o cunosc și de ce am ieșit cu ea. I-am zis cum a fost treaba și îmi zice ca cică e gagica lui. A zis sa ne vedem ca trebuie ma cunoască și asa. Eu i-am spus unui băiat și el s-a luat de el și băiatul ala s-a calmat. Mi-a mai zis doar sa nu mai am nicio treaba cu ea și sa ii dau unfllw. Ea a continuat sa îmi dea mesaj și a început sa ne placa unul de altul. După câteva săptămâni îmi da iar ala mesaj si imi spune de ce ii dau like-uri și de ce o am la fllw. Acum nu știu ce sa fac, ori sa ma întâlnesc cu el sa ii dau o corecție ca cu vorba buna nu înțelege ca fata aia nu îl mai vrea sau orice altceva. Am nevoie urgent de ajutor, chiar țin la fata aia și nu vreau sa am probleme prin oraș și sa ma trezesc cu un neveu prin oraș sau sa vina ăla cu mai mulți și sa ma prindă singur.

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

Tu nu ai ce discută cu ăla, fata nu e proprietatea lui, dar tu, fă ce crezi de cuviință