Salut! Frate, combinatiile, ipotezele si semnificatiile pot fi nenumarate daca te uiti la aceste numere.De ce nu iti spune ea direct ce semnificatie au numerele? Sau ti-a zis ''daca ma iubesti afla singur''? Am intalnit si eu una care imi facea niste chestii de genu' pentru ca era disperata dupa atentie si ii placea sa trimita lumea dupa cai verzi pe pereti si sa isi bata toti capul pentru ea. Daca efectiv fata de care zici nu este ca asta de care am zis eu, atunci nici macar nu ti-ar mai fi zis vreodata de acele numere.E ca si cum i-as spune iubitei mele ''vezi ca am un foarte mare secret pe care-l tin ascuns de toata lumea dar sa stii ca nu-ti spun nici tie care este''.Iti imaginezi ca isi va dori din suflet sa stie care este.Iti urez bafta! O sa ai nevoie
Nu reprezinta nimic aceste numere pentru ea, stai tu linistit si nu-ti mai bate capul, ti-a zis chestia asta cu numerele ca sa o lasi in pace, cine stie? Eu zic sa fii mai indiferent cu ea, pentru ca nu are rost sa te consumi din cauza acestor aberatii...
Calin_Teleanu_1999 întreabă: