| L33thaLL a întrebat:

Salut, Am nevoie sa stiu. cum se pune cercel in urechea stanga? Ceva care se doara da' nu tare. nu vreau sa mi-l pun la doctor. vreau aksa funda

3 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Daca vrei sa til pui tu o sa doaraawinking du-te si fa-ti.l cu pistolul adica mrg ca chestia aia care se pun cercei in urechii eu mi.am facut si crede-ma ca nu doare absollutde loc :X sau daca chiar vrei acasa fa asa : punetii spirt ca putina vata shii da pe urechee apoiii strange.o taree pana amorteste big grin apoii baga imdediat cercelul da vezii ca doar rau :-s baftaa :X!

| Rebe97 a răspuns:

Poi...eu mi-am facut cu pistolu si nu doare de loc.Dra daca tu vrei acasa fa asa:ia-ti un ac bine sterilizat(dezinfectat)da cu spirt pe ureca si si freac-o strange-o pana o amortesti, dupa aia gaureste-o cu acul happy

| FilimonTamaraIoana13 a răspuns:

Ee foarte simplu si eu mi-am facut a2a gaura in ureche acasa! cel mai bine este sa ai un prieten care ar vrea s-o faca si care sa nu fie foarte brutal,,,, pentru ca dk faci singur gaura poate ar iesi stramba sau nu jn locul dorit! deci ai nevoie doar de un ac simblu ...ca si ala de cusut, nu trebuie sa fie ff subtire deoarece dupa aceea iti va fi greu sa bagi cercelul... spirt sanitar ca sa dezinfectezi bine bine cercelul si acul.(sati dezinfectezi si urechea)apoi lasate pe meinile pr trebuie sa fie atent sa faca gaura la mijlocul lobului si dreapta, nu trebuie s-o faca dintr-o data pentru ca este cam durerod si periculos! pas ca pas impinge cate un pic si dup te relaxezi||||cand acul va fi inauntru de tot trebuie sa faci nij miscari circulare ca sa se mareasca gaura pentru a putea intra cercelul si sa mai tragi d ac in fata si in spate sa te asiguri ca gaura ii buna! scoate acul si baga cercelul, te avertizez ca este partea cea mai dureroasa deoarece gaura facuta d ac nu este indeajuns de lata va trebuie sa impingi ca forta ca cercelul sa intre( orkum nu o sa se sparga pielea pentru ca gaura deja este facuta)doar impingi putin! primele zile lobul o sa fie mai rosu si umflat si ar fi bine sa lasi cecelul acolo si preferabil (fiind primul) sa fie de aur caci asa este mai redus riscul de infectii! daca se intampla ceva mai bine scoti cercelul si lasi gaura sa se inchida si la anul te duci la doctorrolling on the floor)succes nu doare daca avei grija, bafta