anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am nevoie să vorbesc cu cineva în mod anonim, pentru că nu cred că aș rezista la rușinea pe care aș avea-o dacă aș discuta cu cineva pe care îl cunosc. La începutul verii am făcut cea mai mare greșeală de a-mi face un cont pe Betano (aplicație de pariuri sportive, păcănele, bingo, etc) și am început să joc. Eu am 16 ani, dar mi-am făcut cont cu buletinul unei persoane majore laughing), situația fiind că am început să joc destul de mulți bani pentru un puști. Prima dată am început cu 20 de lei, i-am pierdut, am mai băgat 50, am făcut 230 și i-am scos pe card. Și aici a început totul. Am început să bag o parte din suma pe care am câștigat-o, până am ajuns să mai am 20 de lei. Și tot așa, băgam 50 de lei, îi jucam și îi pierdeam. Muream de oftică, pentru că pentru mine banii înseamnă foarte mult, fiindcă nu prea am avut parte de ei. Continuând așa, pe parcursul a două luni, cred că eram în gaură de 300 de lei și am început să câștig recent. Din 100 de lei împrumutați am făcut la păcănele 230 de lei și orice om normal s-ar gândi că băiatul i-a scos ca să amelioreze pierderea de 300. Ei bine, nu a fost așa, și din acei 230 de lei am jucat la blackjack (știu să joc blackjack foarte bine, nu știu de unde am darul acesta laughing))) ) și din acea sumă am făcut 600 de lei. Dar în extazul acela și cu adrenalina aceea nu m-am putut opri, că îmi ziceam în minte: „Uite cât am făcut, sigur mai dau ceva... e seara mea!" Și am ajuns la 400 de lei și am decis să scot 375 de lei. După câteva zile am început să bag și din banii ăștia, dar prima dată mi-am comandat niște hăinuțe că începe școala. Am plătit niște datorii și am mai rămas cu o sumă cu 3 cifre. Și am zis să mai joc, că poate apuc norocul de picioare și am depus 50, am pierdut, am depus din nou 50, am pierdut, am depus 50, am câștigat 200, am retras, am pierdut iar 100 de lei și după am câștigat iar 200. Și după s-a dus totul. Și chestia asta nu e oful pe care îl am pe suflet. Chestia e că astăzi e prima dată când primesc alocația pe card și nu m-am abținut și am jucat din ea. Prima dată 20, i-am pierdut, am jucat iar 20 și am scos 40 ca să fiu la egal. Dar acum seara am înnebunit, am pierdut iar 20, și prostia e că am băgat 50 și m-a curățat repede de 70 de lei. Problema nu sunt banii, ci sentimentul de vinovăție pe care îl am, că părinții mei au avut încredere să-mi dea alocația pentru prima dată, și acum mă gândesc că puteam să fac foarte multe lucruri cu acei 70 de lei. Ăsta e oful meu, sentimentul de vinovăție. Mă simt ca un om ratat, un om de nimic.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa vezi ce vinovatie vei simtii cand ai tai se trezesc cu Politia la usa, fiindca tu esti minor si ti-ai insusit o identitate falsa cu buletinul altcuiva, jucand la jocuri de noroc total ilegale pentru minori... este doar o chestie de timp pana esti depistat si investigat, dupa adresa de IP a internetului, conform contractului si locatiei voastre.