| Dragoșșșș77 a întrebat:

Salut, am nevoie urgent de un sfat/răspuns, am avut primul contact sexual cu iubita mea, atat al meu cat si al ei, iar după vreo 30 minute-40 minute a început sa ii fie rau si sa aiba stari de greata timp de cateva zeci de minute si a avut aceste stări de vreo 3 ori astăzi de dupa-amiaza pana acum seara si tin sa precizez ca am folosit prezervativ si am avut grija, exista vreun risc sa fie gravida?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici o sansa de gravidie, in conditiile astea.

Iar starile de greata sunt de la ce a mancat, fiindca pare o toxinfectie alimentara.

Tine minte pentru viitor: nici o sarcina din lume nu are simptome instantanee, primele simptome aparand DUPA 3 saptamani de gestatie (fecundarea ovulului).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Câtă nevoie de educație sexuală e in tara asta...

| Madaxo97 a răspuns:

Însărcinată nu este, nu e nicio șansă de sarcină daca ati folosit prezervativul, starile de greață și voma pot fi de la altceva, poate a mâncat ceva ce nu i-a picat bine, sau din cauza stresului. Simptomele de sarcină nu apar oricum așa devreme, apar abia la 3, 4 săptămâni de la contactul sexual nu la jumătate de ora.

| Dragoșșșș77 explică (pentru Madaxo97):

Am inteles, mulțumesc

| DontActLikeMe a răspuns:

Este puțin probabil ca iubita ta să fie gravidă în urma primului contact sexual, mai ales dacă ați folosit prezervativ corect și nu a existat o scurgere sau rupere a acestuia. Stările de greață pe care le-a experimentat nu sunt semne clare de sarcină imediat după actul sexual. Greața poate fi cauzată de mai multe motive, inclusiv anxietatea sau stresul asociat primului act sexual.

| Dragoșșșș77 explică (pentru DontActLikeMe):

Mulțumesc mult, faza este ca si acum vomita si chiar imi e sa fi facut o ne făcută si totusi am folosit prezervativul corect si nu s-a întâmplat absolut nicio scurgere si nu s-a rupt

| DontActLikeMe a răspuns (pentru Dragoșșșș77):

Stai liniștit, nu este însărcinată