| LoveMusic a întrebat:

Salut.Am nişte ideei pentru cadoul ideal pentru mama de 8 Martie (are 35 de ani big grin). Aş vrea să-i dăruiesc ceva frumos de care să fie surprinsă, însă să nu coste foarte, foarte mult. Oricum, mama merită oricât.Am câteva idei însă aş vrea să ştiu şi părerile voastre. Voi ce idei aveţi? Vă rog nu vă bateţi joc.Mulţumesc kiss

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Ar fi frumos ceva facut de mana tahee hee. Cred ca aprecierea si dragostea ta neconditionata sunt cele mai frumoase cadouri. Uite alte idei:un trandafir, o poza modificata cu voi doua intr-o rama originala (o poti face chiar tu). cam atat imi trece prin cap big grin.

4 răspunsuri:
| illusion a răspuns:

Eu mamei ii cumpar foarte multe bibelouri de fiecare data cand am ocazia, dar anul acesta o sa ii daruiesc un ceas pe care si-l doreste de ceva timp

| ...:::are a princess in a big world:::... a răspuns:

Poti sai cumperi un buchet mare de flori asta cred ca ar multumio pe orce femeie sau ceva bijuteri sau ce sti cai place cel mai mult si sar dori si inca nu la avut si poti tu sa il cumperi si cred ca va fi forte fericita orce iai da pentru ca este de la tine.

| Mai Tare Ca Un Drog a răspuns:

Prietena mea cea mai buna i-a facut mamei cadou un album facut de ea cu foi colorate arse desenate etc cu poze de familie si mici poezioare care am inteles ca au emotionato destul de mult. Eu una nu as opta pentru ceva facut de mine. Mai de graba mergeti impreuna in oras si vezi ce i.ar place. :d Succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara suparare nu cred ca este cea mai buna alegere dar eu i-as lua nit pantofi superbi si niste imbracaminti