Ai facut o greseala foarte mare: ai pus-o sa aleaga. E absolut normal sa ii acorde mai multa atentie partenerului ei. Vei vedea ca la fel vei proceda si tu, cand vei avea iubit. Fii mai intelegatoare, continua sa-i fii alaturi, lasa gelozia deoparte ca pana la urma ea a avut dreptate si pur si simplu gasiti solutii pentru ca amandoua sa pastrati legatura. E indragostita si isi doreste sa ii acorde cat mai multa atentie, dar cu siguranta o doare atitudinea ta, daca si ea te-a considerat o prietena. Chiar daca nu va mai vedeti atat de des, vorbiti la telefon, pe internet si totul va fi bine. :-)
Nu o pune niciodata sa aleaga.
Comunicarea e cheia, spune-i sa-si faca timp si pentru tine. Daca nu te asculta si asa ignor-o o perioada. Ea o sa vina la tine cand o sa-si dea seama ca te-a negrijat.
Asa aveam si eu o prietena, cand isi facuse iubit ma dadea la o parte.si dupa ce o sa se desparta de ala o sa vina la tine. spune-i tot ce ai pe suflet, astia-s prietenii in ziua de azi, te lasa pentru *iubirea vietii lor*-.-
Iubirea vietii lor la 12 ani
Nu exista asa ceva la varsta asta
Daca ea se complace in situatia respectiva, n-ai ce sa-i faci.
Daca erati adevarate prietene eu nu cred ca te-ar fi renegat pe tine doar dintr-un moft al unui iubit de care e posibil sa se desparta urmatoarea zi.
Stiu cum e, am trecut si eu prin asta...
trebuie sa vorbesti cu ea sa-i explici ca si tu esti importanta, dar sa-ncerci sa o intelegi, eu am inteles-o si am trecut peste! Bafta