| Twister09 a întrebat:

Salut, am o bunica, care din câte se vede îi cam place sa facă ura între neamuri, copii ei. etc.
Și cred ca umbla și cu blesteme, și i-a spus la mama ieri ca doamne ferește ce vis urat am avut, ca o visat ca ma însor, dar nu a văzut mireasa și Mirele.
Ce ar putea sa însemne asta?

2 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

înseamnă căi provoacă plăcere să înjosesc pe alți oamenii și sa facă mișto pe seama și persoana lor ca ea să fie pusa într-o lumină mai "Sfântă"... există și "oamenii"!

| Hyperion7 a răspuns:

Nu înseamnă nimic, dragul meu.
Sunt doar niste chestii care, alimentate cu energie din partea ta,îți influențează percepția asupra realității.
Adică dacă tu crezi in fantome și chestii,o să ai impresia că vezi numai fantome și așa mai departe,așa e și cu blestemele și chestiile astea mai mult sau mai puțin oculte.
Faptul că ea te-a visat că ești gay,nu înseamnă absolut nimic,poate doar că ea se gândește că ai face-o de ras dacă te-ai căsători tu (asta daca ești gay) sau poate are ea o problemă cu cuplurile gay și îi apar și în somn, cine știe rolling on the floor
Dar stai liniștit, nu-ti face griji, doar stai mai departe de ea, ai dreptul sa te protejezi