| x2gk9r a întrebat:

Salut…am o colega foarte turbata in clasa, pe toti pareste si nu le suporta pe colegele mele nicicum, desi are iubit cu ea in liceu si ii tare in gura de cand ii cu el…ii spuseseram unei colege sa nu mearga maine la scoala ca unii profesori nu sunt la orele respective si ea de acolo o zis pe grup ca am zis eu sa nu mearga nimeni ca asa am zis eu.
Adica spuneti si voi parerea voastra?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~x2gk9r: ea de acolo o zis pe grup ca am zis eu sa nu mergem nimeni ca asa am zis eu...parerea voastra?~

da, ai mare dreptate!

| dullcat a răspuns:

Buna.De ce iti pierzi energia si timpul cu ea? Nu mai bine nu o bagi in seama?

| Ilovedinero a răspuns:

Mai, normal ar trebui sa iti spun sa o lasati in pace, sa o respectati si sa va vedeti de treaba insa. trebuie sa recunosc faptul ca nu as reactiona asa in situatii de genul.

| NicoleAB a răspuns:

Cand cineva 'iti pune cuvinte in gura', pe care tu nu le-ai spus si esti de fata sau pe un grup din care faci parte, trebuie sa iti aperi puctul de vedere. Raspunzi frumos ca tu nu ai spus asta si sa isi vada de treaba. In locul tau as evita persoana si as iesi din orice grup din care face parte. Cauta persoane potrivite pentru tine. Poti sa ai un cerc restrans, in care sa te simti bine, nicidecum agresata (a refer la orice fel de agresiune, inclusiv verbala).