Ce ar fi ca data viitoare cand mai iesiti in oras sa ii propui sa discutati despre lucruri mai profunde? Incepi usor-o intrebi ce mai face si alte prostioare de genul asta ca sa o atragi de partea ta si dupa aceea treci la ceea ce te intereseaza pe tine. Stim amandoi ca fata o sa se prinda de planul asta pentru ca femeile nu sunt proaste. Stiu de la bun inceput ce vrei de la ele si asteapta ca tu sa faci primul pas. Asa ca da-i inainte cu tupeu si bun simt si cine stie poate ajungi la inima ei.
Faza e ca daca ii zic sa iesim in oras as vrea doar eu cu ea.Si atunci probabil ca o sa se prinda, dar banuiesc ca nici asa direct nu e bine
Faza e ca daca ii zic sa iesim doar noi doi atunci se prinde, dar nu cred ca e bine nici asa direct
E mai bine sa te bagi in seama cu ea cat mai repede. Daca nu e sa fie iubita ta macar sa devina prietena ta. Priveste partea buna.
Pai in cazul asta trebuie sa stau mai mult cu ea pe la scoala ca atunci cand ii zic sa nu fie asa out of nowhere si sa fie confuza ca vreau sa ies doar eu cu ea.Problema e ca se termina scoala in curand si vara nu prea sti cum sa fac sa ies cu ea...
Actioneaza breeee Hinbrad. Vorbesti cu ea si vezi ce se intampla. Nu iti spune nimeni sa te repezi asupra ei ca un catel care abia asteapta sa isi linga pe fata stapanul. ) Te duci usor la ea si vorbesti. E greu? Io zic ca e mai mult decat usor.
Ba nu le am cu combinatu.Gen am o tona de prietene dar cand vine vorba de combinat devin super timid si orice pare complicat.Ma rog mersi de sfat o sa incerc
Hmm, pai dupa mine as zice ca e mai bine sa ii spui ce simti pentru ca cine stie, poate si ea simte la fel