Parca am observat pe undeva pe aici ca ai 12 ani, ai raspuns la o intrebare "ce varsta aveti". La 12 ani nu ar trebui sa-ti faci astfel de probleme, esti abia la inceput, pana pe la 18 ani sanii tai au tot timpul din lume sa se dezvolte. Si inca ceva, evita sa porti sutiene mai ales daca le ai mici si chiar si daca-ti mai cresc. Mi s-a spus si mie chestia asta cand eram mai mica si nu am ascultat si acum imi pare rau. De obicei fetele care nu poarta sutien la varstele astea isi formeaza un bust mai ferm, asa ca...Si nu incerca in nici un fel sa fortezi sanii eu stiu prin ce metode auzite, sa creasca mai repede sau mai mari, ca nu faci decat sa-ti faci rau singura. Cancerul la san e foarte periculos, asa ca nu cred ca vrei asta. Eu merg pe pricipiu, mai bine sa am sani, decat sa mi pape cancerul. Multumestete cu ce ai. Pup
Nu am auzit niciodata ca daca dormi mult iti cresc sanii sau ceva.Eu am sanii foarte mari si sunt mai mica de statura, fiecare cum il lasa dumnezeu, eu nu dorm mult si imi sunt mari.La alti le cresc mari bucile la alti nu fiecare cum l-a lasat d-zeu iar daca ai 12 ani nu trebuie sa-ti faci griji:*