| Maximamspusiara a întrebat:

Am o dilema, sunt in clasa a 10 a. Am in clasa o fata cu care zilnic cat sunt la scoala ne distram, ceva gen o prietena cu care va cunoasteti de mici, si nha mie imi place de ea, si mi frica ca daca incerc ceva poate prietenia noatra o sa se duca. Aveti vreun sfat ceva? Dau funa.

Răspuns Câştigător
| Ooanna a răspuns:

Poti sa bati niste apropourii si daca vezi ca reactioneaza urat schimbi subiectul. iar daca reactioneaza bine o intrebi daca vrea sa fie iubita ta. e singura cale si daca se supara ii spui ca iti pare rau ca ai suparat-o. sper sa iti fiu de ajutor

| Maximamspusiara explică (pentru Ooanna):

Mersi :* sincer a mers, si acum is fericit.

3 răspunsuri:
| Voluntar a răspuns:

E o situatie cam complicata...big grin
Eu cred ca ar trebui sa-i spui, cu toate ca ti-e frica, ca, poate prietenia voastra se va pierde.
Vorbeste cu ea, ia-o usor, vorbeste calm si incerca sa nu fii nici prea serios, dar nici prea ranjit...big grinlaughing
Sper sa te fii ajutat... Bafta!big grin

| madal1n001 a răspuns:

Waw ce coincidenta si mie mi s-a intamplat la fel happy.Asa uite cum am facut eu, eu mi-am luat inima in dinti si i-am spus "Uite sti ca de la un timp am observat ca te plac.tu ma placi?"daca zice da ii spui ca daca ar vrea sa iesiti si voi la un suculethappy dk zice ca nu ii spui ca sa ramaneti prieteni.E o vb "speranta moare ultima"incearca sa vezi eu garantez ca o sa zica da.Bafta.Funda?big grin