| Costea10 a întrebat:

Am o fata la fosta mea scoala, suntem foarte buni prieteni! Imi place de fata asta, chiar daca nu prea o am la suflet, imi place... Ea ma lasa sa o imbratisez cand o vad...nu zice sa nu o imbratisez. Ma lasa sa o pup. Dar ma lasa doar pe obraz. Ma lasa sa o musc de gat. Nu ii las semn, doar asa, un fel de sarut. O intreb mereu daca ma mai iubeste si zice ca da Odata i-am zis daca vrea sa vina in parc >: Si a zis ca ar fi venit dar nu poate ca nu o lasa parintii. Ii place ca o fac sa rad mereu Ea imi zice mie ca sunt barbatu ei si eu ii zic nevasta. In gulma desigur. Si nu zicem doar asa, zicem si in conferintele de pe mess si in realitate. Vreau sa stiu daca pot sa o fac prietena mea, si ce ar trebui sa fac in continuare, cum sa ma comport cu ea. Dau Funda >:

1 răspuns:
| canabis_4210 a răspuns:

In 1 rand cati ani ai? din ce imi dau seama voi va cam tachinati, nu stiti care sa faca 1 pas. va alintati, va imbratisati, va muscati de gat. se vede ca exista o legatura intre voi... prin muscat de fapt vrei sa ii arati ca ai vrea sa o saruti... Ce ar trebui sa faci in continuare? Sa ii spui ca ai vrea sa fii iubitul ei, sa te porti frumos cu ea, sa o respecti. bafta!