| Rquw a întrebat:

Salut! Am o intrebare, am 14 ani si ca orice copil de varsta mea vreau sa incerc sa imi decalotez penisul din curiozitate, problema este ca imi e frica sa fac acest lucru deoarece poate nu mai pot sa il dau inapoi peste capul penisului sau ceva asemanator, daca aveti sfaturi cum as putea face asta ar fi grozav si stiu ca exista ceva ata la penis nu stiu cum se numeste exact, ma poate impiedica acel lucru sa fac asta?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Penisul NU se decolteaza, ci se DECALOTEAZA - vezi ca sunt doi termeni total diferiti happy

Decolteul este taietura din rochiile (sau bluzele) femeilor, prin care li se vad sanii.
Dacalotarea penisului, inseamna sa tragi de pielita de pe capul penisului si sa-i descoperi capul de tot, adica sa-l decalotezi (belesti).
Daca capul penisului nu poate iesi cand este in erectie, atunci inseamna ca ai FIMOZA si un medic UROLOG te poate ajuta sa-l rezolvi dupa ce mergi la o consultatie urologica pentrua se vedea ce grad de fimoza ai (sunt 4 grade, d ela cle mai sumar la cel mai grav, complicat). in functie d egradul fimozei pe care il ai tu la puta, medicul UROLOG iti va prescrie tratament sau o mica interventie chirurgicala, care se face in orice cabinet urologic sau la orice spital, de catre orice medic chirurg, sub anestezie evident si interventia dureaza 10-15minute, dupa care pleci acasa pe picioarele tale.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ața este o legendă urbană. Se numește decalotare. Ar fi bine să faci asta, ca să cureți ce e pe acolo dacă este cazul. Nu pățești nimic.