| Luca_Constantin_1998 a întrebat:

Salut, am o întrebare. Am făcut pe 29 Septembrie 16 ani, și am înălțimea 1.71 - 1.72. mai pot să cresc în înălțime pe la 18 ani? Inălțimea o am de la 15 ani! Vreau un răspuns, cine vine cu un răspuns sincer il pun ca răspuns câștigător!

Răspuns Câştigător
| StevenMetalhead a răspuns:

Deci eu pe la vreo 15-16 ani aveam în jur de 1.73. Eu mă gândeam că voi continua să mă întind, dar la 19 ani am realizat că am doar 1.74. Nu mă întristez. Este o înălțime medie pentru bărbați, femeile oricum cel mai des se întind până la vreo 1.65-1.67, adică oricum ele vor fi mai scunde(în mediu). Dar aici vreau să zic că depinde și de fiziologie. Un prieten a avut la 14 ani 1.65 și acesta a slăbit, iar din cauza asta s-a și înălțat și a ajuns mai înalt ca mine, deci cu 10 cm mai mult, asta el acum are 17 ani.
Deci nu știi exact, depinde, ocupă-te cu sportul, aruncă kilograme și vezi și tu, poate ai să te mai întinzi în înălțime. Succese.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da Luca, mai poti creste pana la 19-20 de ani, daca esti norocos.

| Endoryus a răspuns:

Depinde de gene. Daca ai parinti inalti o sa mai cresti. Ai timp destul sa mai cresti.

| Alexevici99 a răspuns:

Depinde si parintii tai cat sunt de inalti. Eu unul la 17 ani am crescut 25 de cm. Doctorii spun ca barbatii pot creste pana la 21 de ani asa ca nu iti face griji