| Anonim1772 a întrebat:

Am o intrebare. Am o prietena care este foarte crestina, mi-a spus ca sunt primul baiat pe care il simpatizeaza (mentionez ca nu a mai avut relatii) dar nu vrea relatie pana la 18 ani ea avand aproape 17 ani. O plac mult dar nu stiu ce sa fac...Nu cred ca am atata rabdare. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Las-o pentru ca nu o sa te înțelegi deloc cu ea, mai ales dacă tu nu ești la fel ca ea în ceea ce privește credința. Și dacă intri într-o relație cu ea, o sa îți ceara cât de curând nunta și vreo 3 copii. Ești sigur ca asta vrei de la 19 ani?

| Anonim1772 explică (pentru Nemessys):

Toata chestia e ca o plac mult.

| Nemessys a răspuns (pentru Anonim1772):

Sa vedem dacă o sa îți mai placa atunci când o sa te oblige sa ții post și sa mergi la biserica cu ea laughing

| Anonim1772 explică (pentru Nemessys):

La asta nu m-am gandit?

| Nemessys a răspuns (pentru Anonim1772):

Te gândesti acum.

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să o lași și să cauți alta. Când o să aibă 18 ani, o să vrea să te măriți cu ea. Apoi o să zică că în zilele de miercuri și vineri ea nu face sex, că e păcat.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai tu vrei neaparat o relatie? Adica daca iti place sa stai cu ea, o placi, crezi ca va intelegeti bine... de ce nu vorbesti cu ea in continuare? Din placere vorbind.
Nu se stie cum evolueaza lucrurile intre voi, dar este absurd sa nu vrei sa mai vorbesti cu ea din acest motiv.

| Andreeush a răspuns:

Caută pe altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta e să nu vrea relaţie sentimentală şi alta e să nu vrea relaţie sexuală.
Tu o poţi convinge să fie cu tine, numai dacă îi promiţi că nu o s-o presezi să se culce cu tine şi că o să-i respecţi principiile.
Demonstrează-i că eşti un băiat serios ei şi familiei ei.

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Poate foarte religioasa, nu foarte "crestina"...