| Daviduku77 a întrebat:

Salut. Am o întrebare, ce părere aveți de faptul ca sunt împreună cu o fata de 15 ani iar eu am 18 aproape 19, sunt plecat la munca în Germania și vin 2, 3 săptămâni la aproximativ 5, 6 luni? Are rost sa-mi fac ceva speranțe în legătură cu asta sau trebuie sa privesc realitatea crunta și sa accept realitatea?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are rost sa-ti faci nici o speranta fiinda fetita aia este protejata de lege pana la 16 ani si tu risti puscaria.
Vezi-ti de viata ta si lasa minorele in pace!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Realitatea crunta? care e aia?

| Hyperion7 a răspuns:

Pai tu știi cel mai bine cum este relația și dacă ar merita sau nu.
Dar după cum vad, mă îndoiesc că relația o să funcționeze, și nu din pricina distanței...

| 1onur a răspuns:

Pedofil ăsta ești 100%100%. întreți relație cu copii, minori, bolnav mintal...ar trebuie sa stai departe de oamenii în special de tineret Adolescenții, minori, ai slăbiciuni la ăștia mai mici și înclinați deplasate grave cu ei trateazăte...

Da ce aveți cu ăștia mai mici? de vârsta voastră de ce nu loați cu cineva? atâta de bolnavi mintali ați ajuns? Nu sunteți "săraci" de voi conștienți? Doar la ăștia vă mai merge jmecheria, Vrăjeala, minciuna, aburelile de ce nu-i lăsați pe ăștia mai mici de 15 ani în pace? Nu sunteți ditamai măgari să vă dați la ăștia mai mici? Nu aveți deloc niciun fel de remușcări de nimic în voi? Lăsați în pace nu-i mai turmentați, nu-i mai nenorociți cu sechele voastre Lăsați în pace și mergeți tratațivă luați-vă tratamente că voi 100%la100% nu sunteți normali sănătoși mintali naveți discernământul apt sănătos. Turbaților...

Realitatea este ca voi nu sunteți tratați și nu vreți sa va tratați alta Realitatea nu există lăsați copii în pace.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Puscarieeeeee!

| andreierdna91 a răspuns:

In primul rand ai grija cu partea legala, vezi ca la 15 ani e ilegal, de la 16 e ok. Eu n-as risca insa nici de la 16 ca n-ai de unde sa stii ce o supara si ce povesti face dupa. Stiu ca poate fi vorba de iubire sincera dar totusi n-as risca.