| DeFenDeR777 a întrebat:

Am o intrebare foarte dificila la care eu singur nu gasesc raspuns..tot caut dar nu gasesc.Este vorba despre o fata! o PLAC
este buna are niste ochi patrunzatori de la care nu pot sa-mi iau privirea.Ea stie ca eu o plac, dar ea mi-a spus ca nu ma place dar stiti eu simt de la mine ca ea nu se comporta cu mine simplu.Cind ne vedem ne oprim amindoi pe vreo 4-6 sec....cind ma vede eu din privirea ei parca vad ca ceva vrea sa-mi spuna ..parca ceva simte. ochii ei fugitivi mereu cauta ca sa ma vada ..aceasta este destul de evident! CE inseamna aceasta? ce spune ea si ce gesturi arata? Va rog nu ma credeti cine stie ce. sunt om poate gresesc poate ma insel? ajutati-ma! FUNDA FunDA funda!

2 răspunsuri:
| ankadella a răspuns:

Buna! Interesanta poveste, am citit-o si am studiat-o putin. Probabil ca fata de care esti tu indragostit simte o simpatie pentru tine sau poate ceva mai mult. Dupa cum stie mai toata lumea, intre doua persoane care impart sentimente apare o "atingere" neinteleasa si nevazuta de nimeni, la fel ca si in cazul tau(acele priviri)... Daca simti cu adevarat ca nu ii esti indiferent, vorbeste o data cu ea si invit-o in oras..ca amici. Vei incerca sa aflii mai multe despre ea,despre hobby-urile ei,placerile ei, pentru ca femeile adora conversatia, si daca vei vedea ca poti si un sarut, va fi ceva intre voi. Nu o sufoca cu insistente, fii mai rezervat. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| positivity a răspuns:

„Singurătatea este o sete nesatisfăcută de iluzii." (Kobe Abe)
Dragostea cu sila nu este. Tipa ți-a spus direct că nu simte același lucru pentru tine. Ce anume te aștepți să primești?
„Dacă iubirea ta nu naşte iubire, dacă tu, ca bărbat care iubeşti, nu te faci iubit, iubirea ta e neputincioasă, iubirea ta e nefericire." (Dostoievski)
Vrei să o cucerești? Vrei să fie a ta? Atunci fă ceva în legătură cu asta! Dacă stai aici și te plângi, să fii sigur că ea nu va veni la tine.
Vizitează aceaste site-uri: http://www.stilmasculin.ro/......e-citesti/