anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am o intrebare in legature cu relatiile. In vara am fost intr-o tabara cu scoala. Acolo am intalnit o fata de clasa a 11-a (eu sunt a 8-a) care zic eu ca incepuse sa ma placa. Se uita la mine mult si incerca sa fie mereu impreuna cu prietena ei langa mine si alti colegi cu care stateam. Nu prea vorbeam cu ea pentru ca nu stiam ce sa fac. Oricum incepusem sa o plac si eu asa ca i-am cerut instagramul in ultima zi. Am vorbit putin si imi dadea indicii ca m-ar placea. Gen folosea "hee hee" sau alte chestii care imi atrageau atentia. Este din aceeasi scoala si invatam amundoi dimineata, insa orele lor sunt decalate cu ale noaste si o vad foarte rar in timpul scolii sau in autobuz. Mereu cand ma intorc cu autobuzul de la scoala(nu se intampla prea des pentru ca ma ia tatal meu cu masina) se uita la mine si isi da seama cine sunt, si la fel, mai facem "eye-contact" destul de mult, insa nu se intampla nimic altceva. Acum cu Valentine's Day, o organizatie cv "Interact" de la noi din oras iti ofera posibilitatea sa scrii o scrisoare cuiva. Am facut asta si i-am scris cam tot ce trebuia(cine sunt, de unde ma cunoaste, ce simt pentru ea etc). Scrisorile vor fi trimise fizic la fiecare clasa. Acum astept sa ii soseasca (incep sa fie livrate pe 9 ianuarie). Ce credeti ca ar trebui sa fac?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca esti indragostit rău. Ai scris 9 ianuarie in loc de 9 februarie.
Ce sa faci?
Sa astepti ce va raspunde ea.
Pana atunci, nimic.

| Mike4Fun a răspuns (pentru darrio2007):

Tocmai ce am realizat happy probabil asta este unul dintre motive, plus eram destul de obosit cand am pus intrebarea

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur, s-a comportat ca o sora mai mare si nimic mai mult.
O fata de 17-18 ani nu se va incurca niciodata cu un copilas de 13 anisori.
Ea este aproape femeie si daca este sa se uite la un baiat, o va face pentru unul de varsta ei sau mai mare, nu la un copilas de scoala generala, indiferent cat este el de dragut.

| Mike4Fun a răspuns (pentru Violleta2022):

Presupun ca ai dreptate. Poate am perceput gresit acele "hint-uri". Multumesc pentru raspuns. Btw, nu am 13 ani, am 15, dar inteleg la ce te referi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mike4Fun):

Daca tu ai 15 ani in clasa a VIII-a inseamna ca fata fiind intr-a XI are deja 18-19 ani si este femeie, iar tu inca copil, abia intrat la pubertate.
Categoric nu poate fii interesata de tine, fiind mult-mult prea mic pentru ea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce să faci? Cauți un motiv și un loc să te întâlnești cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti in aceeasi scoala, incearca sa vb tu cu ea
Sa ii scrii mai des pe insta
O sa iti spuna ea daca nu vrea