anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o întrebare legată de înălțime, vreau sa mai cresc, ceva idei? Am undeva ma 1.75-1,78 și părinții mei 1, 60-1, 75, dar vreau sa cresc lâna la 1.80, am 16 ani și 70kg, am inteles ca bărbații se dezvolta pana la 20 de ani, e adevărat?
Am un vecin care are 14 ani și 1.82 iar părinți lui 1, 75.
Nu mai cresc de câteva luni bune, îmi da drumul mai târziu sau ceva de genul? Dacă nu vreau sa știu cum sa mai cresc măcar 5cm

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai liniştit că până la 18 ani, chiar şi după, ai timp să creşti. Cunosc băieţi care au stagnat în creştere până la 18 ani iar după aceea s-au dezvoltat dintr-o dată.

4 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

Cresti atat cat esti programat sa cresti happy. Se zice ca omul tot creste pana la 20, 20 si ceva de ani, dar depinde de perioadele sensibile ale fiecaruia.

Ce i se intampla vecinului tau nu ti se poate intampla si tie pentru ca genetica voastra e diferita. I guess happy.

Ca sa mai cresti trebuie sa duci o viata sanatoasa, sa dormi cat trebuie si sa te mentii activ.

| Michaeel a răspuns:

E adevarat ca se dezvolta mult mai greu si mult mai tarziu.Eu prin sport am reusit sa ma inalt, fiind mereu cel mai inalt din clasa.Joaca mult baschet sau inscrie-te intr-o echipa si poate te mai inalti putin happy

| Alexandruhvh20 a răspuns (pentru Michaeel):

Nu prea am unde sa fac

| andreeaaaaaaamaria a răspuns:

Cunosc un băiat care nu are părinții foarte înalți, dar el are aproape doi metrii. Și are aproape 16 ani. Face baschet de multi ani. Ar fii baschetul o solutie, cred. Nu te aștepta după o lună baschet să crești 10 cm. Trebuie să treacă timp.