| Cocheta a întrebat:

Salut am o intrebare ma duc pentru 1 data la prietenul meu si voi sta timp de 4\5 zile impreuna cu parintii sai am emotii cum sa ma comport? Cum sa-si faca o impresie buna fata de mine? Si inca cewa... O sa mergem la discoteca sa imi iau o rochita pentru discoteca sau doar blugi si maiouri? In prima seara m-am decis sa ma duc intr-o camasha galbena cu o cureaua neagra la spate, o pereche de sandale negre cu fermuar la spate cum au iesit acum, o pereche de blugi care stau strins pe corp. Apropo prietenul meu e de la tsara iar eu de la oras

Răspuns Câştigător
| TheSearcher a răspuns:

Avand in vedere ca esti fata. nu va fi mare problema sa te integrezi ^^. daca zici ca sunt de la tara. ma gandesc ca are parinti gospodari care se asteapta la putin ajutor. poate daca ii ajuti sa pregateasca masa (pe mama lui in special), cu curatenia prin casa =). sa fii tu insati si sa lasi figurile si confortul de la oras deoparte pentru cateva zile ^^. Cat despre discoteca. pai. acolo vei dansa in primul rand. sugerez ceva lejer, sa te simti in largul tau, sa nu te jeneze, ceva in ce sa te poti 'dezlantui' pe ringul de dans big grin... Mult succes! ^^

0 răspunsuri: