| Xenow a întrebat:

Salut, am o intrebare pentru cei care au implinit 18 ani, e bine sa fiti majori sau era mai bine cand erati adolescenti?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
17 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

E mai bine sa fi major, nu depinzi de nimeni, faci ce vrei, cand vrei, asta cand o sa fi pe banii tai, nu mai trebuie sa intrebi si sa te rogi de parinti sa-ti ia aia si ailalta, sa te lase nu stiu unde sa te duci.
Adolescenta nu prea e ok, pe langa ca depinzi de parinti, ai multe griji cu scoala, dupa scoala invata la aia, ailalta, ca te asculta ala, alalalt, e un stres, la facultate putin se mai lejerizeaza treaba ca poti sa nu te duci daca nu vrei la unele ore, nu se pun absente (la mine asa a fost), nu mai cheama parintii sa le zica nu stiu ce note si altele. Faci anumite materii doar pe profilul ales.
Iar dupa facultate esti liber cu totul, te duci la servici, stii ce ai de facut acolo, vi acasa si esti liber, fara teme fara nimic.

Eu mi-am pastrat copilaria in suflet, dar nu mai am problemele copilariei, deci 1-0. Ma saturaaasem de teme si invatat, doamne.

| Jemeicanu7777 a răspuns:

ThePrinceOfAllSaiyans, eu am 16 ani si iti dau dreptate. Ca adolescent ai o gramada de stres in tine tot timpul.
E cel mai bine sa fii adult. Faci ce vrei, tu alegi cu ce vrei sa te ocupi, cate ore sa lucrezi si ce sa faci in timpul tau liber.
Personal cred ca adultii care zic ca adolescenta a fost perioada cea mai frumoasa in din viata lor au dat-o in bara rau de tot la capitolul viata, si au ajuns foarte rau ca adulti, asa ca lor li se pare ca adolescenta a fost cea mai frumoasa parte a vietii.

| Mosotti a răspuns (pentru Jemeicanu7777):

Foarte bine ai spus! Regreta aia care au viata ratata si e mai rau ca inainte.

| Jemeicanu7777 a răspuns (pentru Mosotti):

Mosotti, dar tu cati ani ai?

Eu am 42 (ii fac in februarie) si nu regret deloc adolescenta. E mult mai bine acum.

Foarte tare! In sfarsit un adult care zice ca viata de adult este mai buna decat adolescenta!
Dar totusi, ce/cat lucrezi? Ai familie? Cum/cat te relaxezi? Adica stiu ca multi adulti se streseaza cu serviciul/treburile, dar vreau sa vad cam cum te organizezi tu ca sa ai o viata ok

Pai am parinti, nevasta n-am, copii nu (si nici nu as vrea balamuc pe cap inutil), de lucrat nu lucrez, am eu alte surse printre care si un apartament inchiriat, si am destule activitati distractive pe care le-am spus aici:

https://www.tpu.ro/......ft-jocuri/

Si chiar si la servici cine are program normal vine acasa si nu are de invatat, teme de facut, iar aia care lucreaza prea mult peste normal este problema lor.
Daca gasesti un partener potrivit, te intelegi, nu ai treaba, dar daca mai vrei si copii, se complica treaba, de multe ori femeia se deformeaza, nu mai are libido, nu mai da sex, ignora barbatul (multi barbati zic asta dar prosti ei ca stau acolo), obosita, stresata ca dupa munca trebuie sa se ocupe de copii, ei si-au facut-o cu mana lor si de aia regeta adolescenta care era alt stres.
Cred ca e o moda cu copiii, o indoctrinare sociala.
Am o colega de generala care nu a vrut copii, si-a gasit unu la fel, stii ce bine e? Nu au treaba.

Bine, inteldg ca n-ai sotie, dar banuiesc ca ai iubita oarecum permanenta, nu? Adica un fel de "sotie" fara acte.

Deocamdata nici din aia. E greu sa gasesti ceva ca lumea. Ca de aia multi nu se mai inteleg, ca se iau aiurea.