| jack115 a întrebat:

Salut am o intrebare pentru fete.
Cum ar trebui sa fiu un baiat ca sa-i placa unei fete. Ce va place voua la un baiat.
Ms

Răspuns Câştigător
| Sfaterly a răspuns:

Să fie inteligent, descurcăreț, respectuos, să aibă cei 7 ani de acasă, să nu fumeze/înjure, să fie de încredere, să știu că ma pot baza pe el, să ma iubească, să fie fidel, să se comporte frumos cu toată lumea, fără să se dea șmecher, să arate bine intr-o oarecare decentă, contează si aspectul fizic. Să se îngrijească, să se îmbrace decent, să folosească un parfum potrivit. Oare mai există așa baietii? Eu ca fată le îndeplinesc pe toate și sper să găsesc un baiat la fel...

4 răspunsuri:
| Segment a răspuns:

Pentru mine e importantă inteligența. E important să fie libertin, aventuros și fără inhibiții, destul de amuzant. Îmi plac băieții care citesc. Pot fi fumători, pot să vorbească mai colorat, dar să poată prinde glume și să înțeleagă nevoia de singurătate a celorlalți. Nu contează prea mult aspectul fizic, dar mi-ar plăcea să aibă o fire destul de cizelată și să se poată discuta orice, dar nu superficial, cu el. Să nu fie perfect, nimănui nu-i place perfecțiunea, și nici criticist sau bârfitor. Cam asta ar fi, pe scurt.

| TheLifeIsGood a răspuns:

Pai, e important caracterul. Sa aiba bun simt, sa nu imi fie rusine sa ma prezint cu el in public. Sa fie inteligent, sa poata purta o conversatie normala. Nu trebuie sa fie cel mai frumos baiat, pentru o fata, daca il place cu adevarat, el va fi oricum cel mai frumos. Sa aiba simtul umorului, adica ce fata nu ar vrea sa se distreze cu el(si mai ales sa-i vada zambetul dragut happy ). De asemenea, mie, personal, imi plac sportivii. Nu trebuie sa fie cel mai rapid, cel mai talentat sau ceva de genul asta, dar vreau sa se vada pe el ca e muncit. Sa faca sport! Adica, nimanui nu ii plac lenesii laughing

| buburuzaDLP a răspuns:

Sa fie inteligent,amuzant, sa pot Avea incredere in el, sa nu fumeze si sa nu faca alte prostii, sa practice un sport Sau sa aiba in talent, sa stie sa ma asculte. Acum fizic: brunet Sau saten cu ochii caprui Sau verzi Sau albastri. Sunt pretentioasa eu sunt satena cu ochii verzi

| jack115 explică:

Va multumesc la toti. Nici nu stiu cui sa-i dau funda

Întrebări similare