Cocoeu una nu stiu ce vad unele fete la el zici ca e fata sunt baieti mult mai draguti pe lume care n-au aere de vedetasincer acum
XoXoLiZ
Mie nici macar nu imi place Adica sa fim serioase. Cum sa ne placa de un tip pe care nici macar nu l-am vazut (in afara de tv sau p net)Mi se pare ca este prea arogant ( mai ales cand a folosit replica "imi este f greu sa-mi gasesc o prietena fiindac niciuna nu este sincera cu mine " mrg si ce-a mai zis el pe acolo. Mie una, nu-mi plac prefacuti, ci baieti care stiu ce vor si sunt de treaba.si daca sunt si un pic draguti nu strica
Mi se pare un baiat dragut si foarte talentat.Are multe calitati si stie sa se poarte cu o fata(nu ca as fii simtit pe propia piele ca nu se poatedar si presa are dreptate). E ff cute si stie sa se faca placut prin multe lucruri.
Take care!
Mie nu imi place nu stiu ce vad unele fete la copchilu alaadiq e un ''schizofrenic'' de 16 ani ca aere d vedeta...ma rog fiecare cu gusturile lui
Mie imi place justin pentru ca e un baiat f dragut arata bine e funny si se imbraca super si mie imi plac fff mult ochii caprui
In primul rand... E DRAGUTS 2.Are bani.si toate fetele pecare le vrea la picioare.se imbraca cool. si o voce =p~ soOper deci imi place pentru ca e dragut si talentat
ღArySოﺁℓεღ întreabă:
Antonia154 întreabă: