| Picipuu a întrebat:

Salut happy. Am o intrebare pentru toti (absolut toti) este necesar fumatul? Ce mai buna parere primeste fundy raised eyebrowswinking

Răspuns Câştigător
| Sandilau a răspuns:

Normal ca nu. Fumatul strica tot in tine. De la organe pana la buna dispozitie. Multi adolescenti se apuca de fumat pentru ca in opinia lor a fuma este un lucru cool si la moda. Opinie total gresita. Eu am fumat 10 ani si imi pare rau ca am facut-o. Cand devii dependent e greu sa mai renunti la ele. Asa ca nu te apuca.

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Este necesar pentru persoanele dependente. Dacă nu a ajuns să fie un viciu, nu văd de ce ar fi necesar.

Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. In niciun caz : NU! Sunt foarte toxice tigarile! Multi oameni mor din aceasta cauza. Este foarte periculos! Nu te juca cu chestiile astea pentru ca mai tarziu o sa regreti ce ai facut. Iti strici tot din tine!winking Sa nu faci acest lucru. Sper ca te-am ajutat. Pa, pa.

| monyk_3480 a răspuns:

Nu este necesar fumatul te poate duce la moarte si in plus nu iti foloseste la nimic.deodata ce incepi sa fumezi nu mai poti sa te opresti deci opinia mea este sa nu incepi sa fumezi ca e mai bine.