anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare putin ciudata. Eu sunt mai ciudata pentru unii. Nu beau, nu fumez si nu ma duc deloc in cluburi. Deci, am fost o data si am murit de plictiseala laughing. De vorbit, vorbesc in pauze si ies cu colegii la un suc. Nu beau si nu fumez cum am zis mai sus, iar in clasa mea sunt multi smecheri care fumeaza. Adica...Simt ca nu ma integrez in grupul mare de persoane care se inteleg. Ma inteleg doar cu unii. Ce credeti sad? Sunt intr-a IX-a laughing).

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si tu esti ciudata? pentru ca te comporti normal? Ei sunt ciudati ca se comporta ca nesimtititii. Stai linistita! Esti perfect normala si cu bun simt.

| positivity a răspuns:

De ce ai vrea să faci parte din marea glotă de idioți? Faptul că ceilalți se consideră marii șmecheri, e treaba lor! Faptul că ei fumează, de asemenea e tot treaba lor!
Viața ta nu se învârte în jurul lor! Este viața ta, tu consideri cum trebuie să fii! Iar faptul că nu bei, nu fumezi, este un avantaj pentru tine! Deci, îți dai seama că tu ești așa cum ar trebui să fie o elevă de clasa a IX-a.
Dacă nu te integrezi în grupul lor, asta e, nu e sfârșitul lumii! Oricum nu trebuie să te înțelegi cu toți!

| Giulia97Anna a răspuns:

Nu esti deloc ciudata! Cine ti-a bagat prostia asta in cap?! Este foarte bine ca nu fumezi si bei, cat despre iesitul in cluburi, sincer nu strica sa mai iesi din cand in cand. Apropo cati ani ai?

| Radu284 a răspuns:

Eu beau (in cantitati mici spre moderate), si fumez muuuulti ani (de mai multi ani decate sti tu pe pamant). Si nu imi plac cluburile.

Ideea este ca exista tot felul de oameni, nu trebuie sa bei, sa fumezi si sa iti placa cluburile ca sa fi normal. Nu te lua dupa ce fac altii, doar pentru ca sunt mai multi. Pe principiul: Eat ***, a thousand billion flies can't be wrong!

| Mihaela1964 a răspuns:

Cred ca esti cum trebuie sa fie o eleva de clasa a IX, doar ca ai nimerit intr-o clasa ciudata, fa ceva si schimba liceul.

| CVane a răspuns:

Fiecare om e unic, nu trebuie neaparat sa te integrezi in grupul lor, si NU nu esti ciudata.In club si eu ma plictisesc pur si simplu ma distrez mai mult cititind o carte, jucand un joc, cu prieteni etc, decat sa ies in club. Diferiti oameni, diferite preferinte.

| McMihai1993 a răspuns:

Nu esti ciudata, esti complet libera sa iti exprimi clar preferintele si convingerile, fiecare individ este si trebuie sa fie unic.

| cosmina98_7417 a răspuns:

In primul an de liceu dureaza pana te integrezi.De obicei dureaza un semestru pana sa ajungi sa-ti cunosti colegi. Daca tu nu faci ceea ce fac ceilalti ar trebui sa te simti speciala pentru ca esti unica.Si niciodata sa nu te schimbi pentru alti happy

| roxyroxxy a răspuns:

Hei stai linistita nu esti ciudata daca nu bei si nu fumezi sau nu-ti place sa te duci in cluburi.din contra vezi cam putini copii cu minte in cap in zilele noastre. poate iti place sa fii mai retrasa.cine ti-a bagat in cap ca este un lucru rau cum esti tu? un sfat :ramai tot asa nu te apuca de fumat si bautura pentru ca este mai bine asa cum esti tu