anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am o intrebare, voi cu ce va epilati? Adica la subrat, nu exista o solutie definitiva? Thanks

5 răspunsuri:
| yhsay a răspuns:

Eu cu ceara, acasa la doua saptamani si intre timp cu lama in caz ca mai apar firicele razlete.

Iar ca epilare definitiva sunt cele cu lumina intens pulsata dar costa foarte mult sedinta (150 de euro parca, dar depinde de salon), si-ti trebuie in jur de 5 sedinte, iar intre ele nu ai voie sa te epilezi decat cu lama de ras. In afara de asta, tot nu e definitiva propriu zis, rata cea mai mare de succes o au fetele brunete cu pielea alba.

@ Mariuca16 : crema = lama. E aceeasi metoda, nu va mai lasati pacalite de reclame happy

| yhsay a răspuns:

laughing Atunci fa-te cu lama, nu sta nimeni sa-ti admire subratul tongue zi mersi ca scapi mai usor decat noi...

| mariuca16 a răspuns:

Cu cremawinking ca, cu aparatu nu suport.si cu bicul nu deoarece iti creste firul gros dupa si este aspru.Da exista ceva cu laser parca pentru defenitiv, da e foarte scump.

| ssaTpu a răspuns:

Eu cu ceara...dar la salon smug exista epilare definitiva dar trebuie sa faci multe sedinte si din cate am inteles este costisitor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt baiat