Daca ai avut curajul sa ii spui tot ce ai simtit, cred ca trebuie sa ai curajul sa ii spui si ce e acum in mintea ta:inca il iubesti. Spune-i ca daca nu e de-acord macar aceasta istorioara sa ramana intre voi doi, si sa ramaneti amici, e pacat sa stricti o prietenie de cativa ani in cateva secunde. Daca ii spui asta, nu cred ca ai nimic de pierdut. Sper ca te-am ajutat!:*
Poate a avut niste probleme si nu ti-a putut raspunde etc.Asta nu inseamna ca nu-i mai pasa de tine sau si-a batut joc. Vorbeste deschis cu el, vezi daca el mai simte ceva pentru tine. Daca iti da mesaj/te suna nu ezita sa ii raspunzi pentru ca asa si-ar pierde interesul fata de tine vazand ca tu nu-l bagi in seama.(In cazul in care se va intampla asta)
Bafta;*.
Daca te iubeste atat de mult cum v'ati declarat va trece usor de faptul ca nu i'ai dat bip. Sfatul meu :pune'ti bani pe cont si suna'l!
Oh, ce poveste complicata. Suna-l, nu mai astepta...Merita sa incerci, incercarea moarte n-are! Si daca tii cu adevarat la el, de ce sa mai stai? Daca si el tine la tine, e perfect. Apropo, timpul le rezolva pe toate.:*
POATE s-a gandit ca u nul mai plaki si de aia nu a mai at nikiunsemn de viata, ai fake bine sal suni sa-i zici u ce simti, inainte ca el sa fie prea ranit, si. vborba aia, baiatu e baiat, o baga o scoate, se sdcutura si pleaca, mai bine il suni sa lamuriti, sa discutati doar voi 2, poate dupa va fi prea tarziu!
Buna! Ce mai stau? Suna-l! Cine stie cand te va suna el daca te va suna...Mare lucru este sa apesi o tasta la telefon? Primesc funtza?