Dacă nu prea sunt, să o inviți când sunt.
prin anii anii 1950-1960, când eram copil și spectacolele erau chiar rare, nu prea erau, când venea circul în oraș, era fantastic.
Atunci să o inviți la o plimbare în parc, pe câmp lângă oraș. Să faceți o activitate împreună, la biserică, la un ONG, să nu îmi spui că nu există nimic de făcut în orașul tău. Dă-mi numele orașului, și o dsă îți arăt zeci de posibilități.
Dacă vrei să evouluezi către o viață în comun cu acea persoană, trebuie să testezi relația, trebuie să o formezi cu o activitate în comun, cât de simplă cât de ne semnificativă în aparență, dar ceva de petrecut împreună.
Eh... nu cred că pățești nimic 20 minute la un suc, o limonadă. Fă-o pentru ea, dacă-și dorește.
Bună.
Cel mai probabil ți-ai ales o iubită minunată. Dacă ea nu ți-a propus asta până acum probabil nici nu își dorește să o scoți.E genul de fată care s-ar simți inconfortabil dacă tu ai plăti, însă un gest frumos nu strică niciodată :cumpără-i un trandafir, ieșiți în parc și fă-i complimente, cred că s-ar bucura mult mai mult de asta decât de o ieșire la cafenea.
Daca nu ceva nu-ti face plăcere, nu o fă. Nu te vei simți bine, iar iubita ta o sa observe asta si vei creea o situație nu tocmai plăcută.
anonim_4396 întreabă: