Acelas lucru am patit si eu ce ai patit tu.Acum trecem pe strada unu pe langa altu.Pe unii ii mai salut, pe alti.Cand ii vad, trec pe partea cealalta.Nu merita respect, nu merita nimic.Ba chiar unele mandre care ma ignorau, se uita chiorasi dupa mine(mioapele dracu)Oameni se schimba, se maturizeaza, din clasa a 8 au trecut cativa ani la mine, unele se uita cu uimire, altele cu indiferenta.Nu imi pasa, am invatat sa ii ignor.Au trecut cam 10 ani de atunci(9 si ceva)Eu m-am schimbat mult.Asa va fi si la tine, ii vei lasa in spate.Alti vor avea facultati, poate tu vei avea 2 sau nici una.Insa nu uita sa fi om.
Dar stai linistita ca nu esti obligata sa te duci, si nici nu ai ce sa pierzi, mai ales ca nu iti face nici o placere. Mai bine iti iei gasca de prieteni si iesi in oras, la un suc la o prajitura, glumiti, va distrati si iesi mai castigata asa. Tine cont de ceea ce vrei tu, nu ce vor altii. Daca tu te simti mai bine acasa si nu cu ei, atunci nu te duci!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Eu zic ca ar fi frumos sa te duci.esti a opta si in curand o sa te desparti de colegii tai. oricum nu o sa ii mai vezi pe toti la un loc si o sa iti poti construi o alta imagine in fata noilor tai colegi.du-te la banchet si distreaza-te. nu esti obligata sa ramai toata seara
Hei...am fost si eu in locul tau. Si m-am dus < si chiar m-am distrat cu cei care isi bateau joc de mine Sper sa te duci, e un moment foarte frumos din viata oricarui elev de a 8-a
Dimache_Maria_1972 întreabă: