| ForeignO a întrebat:

Salut.

Am o mare, mare problema.
De aprox. o luna de cand m-am despartit de prietenul meu ( eu i-am dat papucii dintr-o prostie iar cand am vrut sa ma impac cu el, dupa 3 zile, acesta mi-a zis ca s-a saturat -isi gasise pe altcineva) il tot visez, incontinuu si visez ca sunt cu el, visez ca stau cu el cum stateam inainte ca ne plimbam, ca suntem impreuna. Ce o fi insemnand asta? Eu stiu ca inca ma iubeste si el pentru ca ne vedem in fiecare zi, chiar daca nu ne salutam si nu vb. u cred ca dupa un an plin de bucurii sa ma fi uitat.Chestia nasoala. v-am zis e cu o fata cu doi ani mai mare ca el, dar ea a plecat la facultate. A plecat acum pe 3oct. ( iar noi ne-am desp pe 8 sept)

Mentionez ca imi e tare dor de el si il vreau inapoi ft mult.
Ce credeti ca inseamna asta?

5 răspunsuri:
| georgyg98 a răspuns:

Buna,tu il iubesti! Daca el te iubea cu adevarat,nu isi gasea pe altcineva! Asta nu inseamna ca viata ta se termina aici! Stergeti lacrima,mergi mai departe v-a aprea si printul tau fermecat atunci cand va fi momentul!(crede-ma stiu din propia experienta)! Nu alerga dupa el, el v-a trebui sa se intoarca la tine, daca te vrea cu adevarat! Eu iti doresc sa fi tare si sa mergi inainte! pa-pa

| MikeRowe a răspuns:

Pai de ce l-ai parasit, trebuia sa te gandesti de 2, 3, 4 ori inainte, cum o sa reactionez dupa ceva timp, dar daca el isi gaseste alta prietena. Si sa nu mai dai niciodata papucii din prostie.

| iuo a răspuns:

Egoismul si mandria.ca la orice barbat...nu vrea sa para disperat sau pampalau daca s-ar impaca cu tine.

| Yvi a răspuns:

E clar k il iubesti la nebunie,daca nu e prietena,el te iub,profita de situatia sa-l recastigi, sa nu-ti para rau mai trz k ai avut ocazia sa-l ai din nou, si nu ai facut nimic, baftawinkingbig grinhappy

| Dienutzax a răspuns:

Inseamna ca nu tine indeajuns la tine... Daca el a avut timp si minte ca sa isi faca alta gagica iar tie ti-a spus ca s-a saturat de tine, nu iti merita dorul si dragostea. Incearca sa treci mai departe cu siguranta exista cineva acolo care te merita si stie cum sa se poarte cu tine