Stiu cum e si eu sunt rapper si asta mi-a cerut si mie o fata sa ma schimb si am reusit in linii mari da odata m-am enervat pe ea si m-am inmultit cu doi si a fost rau de totdeci nu te schimba pentru ea, daca iti cere sa te schimbi inseamna ca nu te iubeste.
Salut.Eu zic sa iti schimbi stilul in haine mai stramte ca iubita ta sa te placa dar nu-i nimic ca esti slab si eu am un prieten care este slab si poarta haine stramte nu ste nimic prin asta tu poti face ce vrea dar poarta haine stramte si haine largi si o sa vezi ca iubita ta o sa te placa si daca te-a intrebat si de frizura schimbati una tare si te duci la frizer si ii explici cum vrei si ii ceri parerea si iubitei tale de frizura ta, deci fa ce te-am zis eu Multa Bafta si ai grija ce faci! Funda te rog?:d
Pisa-te pe ea, daca vrea sa te schimbe e clar ca nu prea te place asa cum esti.Zi ca tu ramai la fel, ii place bine, nu-i place, pa.Stiu ca e greu dar nu lasa pe nimeni sa te schimbe.
Eu cred ca ar trebui sa incerci cate putin sa te schimbi.Schimbarea nu este rea. Daca iti place asa de tare de acea fata incearca sa te schimbi putin cate putin pentru a o face fericita. Daca nu vrei sa te schimbi, s-ar putea sa o pierzi si nu cred ca aceasta e o alternativa. Incearca macar de dragul fetei.
anonim_4396 întreabă: