Buna! Pai exista multe cauze asa.
Degeaba te muti in alta banca, deoarece in pauza tot in clasa cu el esti. Te poti muta in alta banca, pentru ca nu te mai deranjeaza in ore.
Chiar nu stiu ce fel de diriginta ai, in fine, una proasta! Pe bune, ii zice ea sa termine, dar sa il exmatriculeze, sa ii scada nota la purtare pana ramane repetent. Eu zic sa ii scrii doamnei tale diriginte o foaie, prin care sa ii explici problema :,, Doamna dirigina, elevul X ne bate, ne deranjeaza ora, ne ameninta.'' Ceva de genul.
Politia, nici ea nu poate schimba situatia? Serios, e o problema pentru voi, dar ce fel de copil e? Nici politia nu il poate opri?
Ei bine, daca te deranjeaza. de ce nu vii cu parintii la scoala?
Eu eram in clasa a7a si un baiat de la mine din clasa mi-a dat cu creta in ochi era aproape sa imi scoata ochii, tot se ia de noi, face gesturi urate, acum nu le spun, lucruri de-ale baietilor, si dna diriginta tot asa nu ii facea nimic, apoi am venit cu tata la scoala si i-a zis tata vreo doua ca nici nu mai ma atingea!
Trebe sa ai niste amici si tu cand iesi de la ore sariti pe el pana ii iese borsul si apoi n-o sa mai ai probleme
Buna! Singura solutie care ar da roade cu adevarat este sa te muti in alta scoala, sau in aceeasi scoala dar la alta clasa! Vrei sa fii terorizat 4 ani?
Ridica'te din bancă si mută'te... spune-i dirigintei ca nu vezi foarte bine de la locul în care stai si că vrei să te mute în altă bancă. Sau vorbeşte cu diriginta şi spune'i adevărul...nu trebuie sa te sperii de ameninţarile lui.
Cred că nu era necesar sa ne spui că e rrom...ai dat'o putin pe rasism...
Am patit si eu chesti de astea, incearca sa nu te imprietenesti cu el si sa nu actionezi cu bataia deloc! Fa-ti alti prieten i, vorbeste cu colegi tai cu alti copii asa va vedea si nu va mai avea cu cine sa vb, fata ca nu il cunosti, dar baga-l in seama daca el o face primul, doar nu fiti apropiati, sunt periculosi rromi.
Deci deci. am si eu in clasa copil in genu aluia.
noi nu vorbim cu el. l-a mutat diriginta singur in prima banca sa fie profii atenti la el. parintii lui sunt rai cu el.il bat/cearta. si acum toti il param la parinti. daca ne face ceva in pauza fugim imd la director.
Am vazut raspunsurile voastre. O sa aleg eu un castigator. Diriginta mea nu e proasta, i-a spus de mai multe ori sa inceteze, ba chiar are 2 note rele la purtare, si cred ca v-a ramane repetent dupa semestrul acesta.Pe el nu-l cearta parintii, asa este el, rau! Numai la ora de mate se mai linisteste deoarece facem mate cu dn-a directoare.Toata scoala il stim, ba chiar cei mari dintr-a 8 a sau a 7 a il bat.Va multumesc ca mi-ati fost de ajutor.
Am o idee.incearca sa te imprietenesti cu e.cine stie poate de rezultate si te lasa in pace.sau pur si simplu spune-i sa te lase in pace ca nu i-ai facut nimic. sper ca ti-am fost de folos. fundita?
Genul asta de copil de care spui tu mi se pare un turbat, serios.Nu trebuie sa il bati ca sa il "pui cu botul pe labe", fi baiat destept si foloseste-te de cap.Gaseste-i punctele slabe si foloseste-te de ele, fi atent la el tot timpul dar ai grija sa nu te observe, sa pari in asa fel ca nu ii dai atentie.St sigura ca poti gasi multe la el cum ar fi lipsa prietenilor ( nu cred ca are cu adevarat prieteni chiar daca umbla in gasaca, sunt doar asa ca nu are cu cine altcineva), ignoranta care i se arata, lucruri pe care pe un copil de varsta voastra il dor ( ca idee pune-te pe tine in locul lui si vazi cam cum te-ai simti, cam ce ti-ar lipsi) si NU IL SCUTI de-a-l face de rusine in fata celorlalti intr-un mod cat mai lipsit e vulgaritate dar sa care il loveasa acolo unde trebuie. Sper ca ti-am fost de folos si bafta la scoala.