N-a fost nimic serios. Cel putin pentru el.Probabil vrea sa fie cu o fata din scoala sau s-a razgandit si vrea sa fie singur.Cine stie?
Oricum ai merita o explicatie din partea lui
Poate are pe cineva, sunt foarte multe posibilitati. Indiferenta doare cel mai tare, eu zic sa nu il mai cauti: daca te place cu adevarat si tine la tine te va cauta el.
Simplu. fara tupeu in momentul de fata.
nu mai vrea. da ii cumva sa-ti spuna el.
de aceea l-a pus pe varul lui. poate era baut
Eu zic deocamdata sa nu il mai cauti, daca te place te va cauta el orcat ar fi de timid.Este un gest urat trebuia sa iti zica el clar ca nu mai vrea sa fie cu tine, si care e motivul.asteapta si tu si vezi daca iti mai da macar un semn de viata daca nu, cauta-ti alt baiat
pup
Asa cum a zis si varul lui e timid. poate a fost influentat, poate si el te place dar nu e suficient de puternic ca sa`si sustyna punctul de vedere. daca chiar te place te va cauta peste o perioada de timp.Sunt sigura` asa ca ai grija de tine si linisteste`te :X
Daca ar fi fost timid asa cum spune varul lui, nu te-ar fi sarutat, nici cand erati doar voi doi, nici e fata cu prietena ta. Poate si el te place. Dar, te-ai gandit ca poate o fi fost un joc de-al lui? Tare mi-e sa nu fi facut asta din cauza vreunui pariu cu vreun baiat.:-