| cataalin a întrebat:

Am o mare problema.Sunt complexat ca as avea nasul mare.dar nimeni pana acum nu mi-a spus chestia asta si nu am fost jignit niciodata.din cauza asta sunt si extrem de timid,mai ales cu fetele,mai mereu cand ma baga in seama vreo fata caut mereu scuze sa plec din cauza ca daca se ia de nasul meu sau ma jigneste, nu am avut niciodata o prietena.Din aceasta cauza nu fac nici poze evit mereu.Si vreau sa trec peste asta.Va rog niste sfaturi ar insemna mult. fara jigniri.

4 răspunsuri:
| catalinaaa28 a răspuns:

Buna! unele persoane cred lucruri sau le exagereaza incearca sa te placi pe tine insuti si fi mai tupeist cu fetele ca in genereal nu ne plac baieti timizi
in viata nu e bine sa fi timid pentru ca esti considerat prost oricum bafta
... funda

| tpuforyou a răspuns:

Eu nu inteleg de ce te complici, nu pot fi doua persoane identice, caracterul, calitatile tale conteaza mai mult.
Nu te mai simti complexat nu ai motiv, si referitor la prietena fi tu insuti. bafta!

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Sincer,nu a critica pe cineva pentru ca are nasul mare, si eu il am mare si am fost si eu complexat pe la 12 ani de asta, nu prea conteaza asa mult daca ai nasu mare si esti baiat, daca nu ti-a zis nimeni e mult mai bine, o sa-ti treaca in 3-4 luni "daca" nu te mai gandesti cat de mare e nasu tau!

| Nolkyz a răspuns:

Sunt unele lucruri care exista doar in mintea noastra. Sunt ca niste ganduri, complexe obsesive.