Este timpul sa stai serios de vorba cu parintii tai si sa le explici ca ceea ce vor ei tie nu-ti place si, de ce nu, nici nu esti capabil de o asemenea meserie. In privinta actoriei, eu inca nu am vazut actor mare sarac.
Salut Robert!
Eu te incurajez sa faci ceea ce simti, ca sa nu ai regrete, gandeste pe termen lung si explica-le si lor, stomatologia nu este o facultate usoara, trebuie sa inveti foarte mult si sa dedici foarte mult timp acestui lucru.Nu e o facultate ca celelalte,in care inveti si ai si timp de tine sa freci menta la greu.
Cunosc persoane de la medicina si mi-au zis ca daca nu iubeau aceasta meserie,nu faceau fata.
Daca nu iti place ce inveti si nu esti motivat,o sa clachezi,deci o sa iti pierzi timpul foarte sigur,o sa fi nervos,si nu o sa te poti concentra,etc.
E viata ta,explica-le parintilor ca nu vrei sa faci ceva ce o sa regreti,daca pe tine te face fericit actoria,ei ar trebui sa te sustina.
Macar sa incerci, si daca chiar nu merge deloc, o sa incerci o facultate care o sa vrei,nu neaparat sa fie legata de medicina.
Pana la urma e visul tau asta,cu el te identifici,de ce ai renunta la o mare parte din tine ca au parintii o problema cu asta?
Nu e mereu vorba de bani, e vorba de placerea in ceea ce faci si dupa ce mi-ai zis tu, asta te face pe tine fericit.
Unora li se pare usoara si placuta medicina ca o iubesc tie ti se pare usoara si placuta actoria.
Stii cum e, cine iubeste ceea ce face, nu simte greutatea lucrului respectiv.
Eu iti urez numai bafta, sper sa reusesti!
AndreeaLT56 întreabă:
liana555bgd întreabă: