Exista pastile de memorie pe care le poti gasi in farmacii. sigur ai auzit de memo plus.
Incearca sa "asociezi "un cuvant cu ceea ce vrei sa tii minte. Eu asa fac.
Nu stiu cum e. asociez prea multe cuvinte cu ceea ce vreau sa tin minte.
Joaca niste jocuri de memorie, dar serioase nu prostioare gasite pe toate site-urile.
Si atunci ce trebuie sa fac? sunt disperata frate (
Citeste o carte cu timpul ati imbunatateste memoria
Scuze, dar asta se întâmplă când vrei să reții totul pe de rost, când vrei să memorezi totul ca un papagal. Această memorie este slabă. și este normal să fie așa. Cu toate că majoritatea învață așa, nu așa se învață ca să poți memora la termen lung.
Esti o javra bipeda care merita sa moara in voma si excrementele lui Darth Vader
Exista pastile de memorie. Incearca sa iei ori MemoPlus ori Lecitina. Sunt excelente. Ti le recomand. Eu le iau si nu mai am probleme cu memoria. Retin tot cu usurinta. Inclusiv ce ni se preda la ore, nu mai am nevoie sa invat acasa sau sa repet atata timp cat sunt atenta in clasa retin tot pana la urmatoarea ora din urmatoarea saptamana si chiar si dupa. Intreaba farmacistul ce iti recomanda din acestea doua specific pentru varsta ta. O sa ai rezultate bune, iti garantez. Funda?
As vrea sa iti dau funda, dar cred ca ai raspuns prea tarziu si nu mai am posibilitatea asta. Imi pare rau!