| Enaaa a întrebat:

am o mica intrebare...cred ca veti crede ceva aiurea... dar este normal ca o fata la 14 (aproape 15ani), niciodata sa fi sarutat?sad

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Yoana4u, mai sunt si exceptii, mai ales in clasele in care sunt multi copii de bani gata, sau, la extrema celalalta, multi copii nesupravegheati de parinti, din familii sarace, dezorganizate. Genul de copii care la 11-12 ani umbla prin cluburi, stau pana se intuneca printre blocuri si au tot felul de ocupatii nepotrivite varstei.

11 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Nu este ciudat. Daca ea nu a facut pasul asta inseamna ca nu e pregatita si nu o intereseaza asta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Majoritatea fetelor de 14-15 ani nu au fost niciodata sarutate. Varsta primului sarut pentru fetele cuminti este 15-17 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Majoritatea fetelor de 14-15 ani nu au fost niciodata sarutate. Varsta primului sarut pentru fetele cuminti este 15-17 ani."
uite cine stie...sa subliniem cuvantul "cuminti" big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

E foarte normal si foarte frumos ca o lasa mai pe tarziu, pentru momentul perfect pe care-l vei tine minte toata viata.

| marry a răspuns:

E foarte normalwinking...nicaieri nu scrie ca trebuie sa fii sarutat/a pana la o anumita varstahee hee...si stai linistita. o sa se intample odatawinking

| yoannah a răspuns:

laughing nu
si eu am 14 ani si jumatate si nu m-am sarutatbig grin
Si e mai bine asahappy
Decat panarama...winking

| yoannah a răspuns:

@brigaela:
la mine in clasa fetele s-au sarutat deja de la 12... si chiar 11 ani... so 15-17...laughing pentru fetele f cumintiwinking

| thehope a răspuns:

Nu e absolut nimic ciudat in asta...asa cum spunea si cristi, e mai frumos mai tarziu cand iti ramane intiparit mai profund in memorie primul sarut.winking

| ioana_9061 a răspuns:

Este foarte normal.Nici eu nu m-am sarutat chiar daca colegele mele s-au sarutat de la 8 ani.Si nu trebiue sa ne fie rusine.

| juniper a răspuns:

E normal, sigur, doar nu-ti zice nimeni sa nu te saruti la 20 de ani, e perfect normal.

| iuliana_2540 a răspuns:

Nu e nimic aiurea cand auzi ca o fata de 14, 15 ani nu s-a sarutat inca.eu tin minte ca primul sarut a fost la 16 anisori dar a fost dezgustator... urmatoarele nu:X