| bybyana21 a întrebat:

Am o mica mare problema.
Este un baiat pe care toate fetele din clasa il plac, inclusiv prietena mea cea mai buna. Problema e ca el ma place pe mine, si e putin aiurea. Sincer, si eu simt o simpatie pentru el pentru ca a sta in spatele meu si vorbesc des cu el insa nu vreau sa-l plac, pentru ca prietenele mele au facut atatea ca sa se uite macar doua secunde la ele, si, imi sunt prietene. Ce fel de prietena as fi?
SFATURI! Si funda eventual happy

Răspuns Câştigător
| somebody30 a răspuns:

Buna!
In primul rand cred ca trebuie sa fii constienta de un lucru: inimii nu ii poti comanda! Stiu, suna ca un cliseu dar este cat se poate de adevarat. Cum tu bine ai spus il placi.Insa trebuie sa fii foarte atenta la sentimentele tale, sa le analizezi cu atentie si sa iti dai seama daca el e baiatul cu care vrei sa te plimbi de mana prin parc, de la care vrei sa auzi vorbe dulci si sa imparti amintiri frumoase sau e doar baiatul pe care il vrei ca cel mai bun prieten, pe care sa il suni atunci cand ai nevoie de o tema de la scoala. Trebuie sa definesti simpatia asta cat se poate de repede: prietenul meu sau colegul din spatele meu. In ceea ce le priveste pe celelalte fete nu cred ca ar trebuie sa iti faci prea multe probleme, din contra ar trebuie sa te simti bine pentru ca el te-a ales pe tine(suna cam egoist stiu, dar intr-o lume ca asta trebuie sa stii sa te apreciezi) Din experienta proprie iti spun ca nu trebuie sa ai prea mare incredere in nicio prietena: le ajuti cand au nevoie de ajutor, glumiti, radeti, petreceti timp impreuna dar atunci cand vine vorba despre tine, despre cum ti-ar fi tie mai bine, nu le pune niciodata pe ele inainte. Gandeste te cum ar face ele daca ar fi in situatia asta: binele lor sau binele tau? au am fost dezamagita de prietenele mele( dar asta nu inseamna ca o sa fii si tu la fel)
Deci, dupa ce te-ai analizat suficient si ti-ai dat seama ce simti pentru baiatul asta, fa asa cum te indeamna inima. Sunt convinsa ca nu o sa gresesti! Apoi discuta cu ele, comunica le decizia ta, iar daca ele tin cu adevarat la tine si iti sunt prietene o vor respecta si nu te vor indeparta de langa ele. In caz contrar, nu merita pritenia ta...happy

10 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Pey bine fetele alea ar trebui sa stie ca, chiar daca sar uita la ele nu poate fi decat cu una dintre ele nu? logic.deci de ce sa nu fi tu aceea?! si faptul ca se supara...las ca le trece cine le pune sa se uite toate odata(in acelasi timp) la el? poate o sa le vina si lor randul sa fie cu el dar nu acum. :d doara mai sunt baieti nu? in fine sfatul meu: go for it! bye

| AiDuTzA a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu fetele si spune-le ca nu au ce sa faca, ca ti-e si tie greu si ca incepi sa simti ceva pentru el
daca nu inteleg, eu zic sa il lasati TOATE! daca sunteti prietene, un baiat nu ar trebui sa va desparta
te pupkiss

| onlyketoops a răspuns:

Te-ai gandit vreodata ca prietenele tale nu ar face asta pentru tine.Eu cred ca isi urmaresc doar interesele, fara sa se mai gandeasca la tine.Zic sa le lasi in pace deoarece te pot trada in ori ce clipa si sa te bucuri tu.Nu te lasa calcata in picioare de "prieteni"

| pufosheniaaa a răspuns:

Fi indiferenta pentru ca daca toate ii sar in gat fi tu mai diferita cum s-ar spune intr-un ocean cu multe valuri iti prinde bine un colac de salvare

| Anxx a răspuns:

Daca o sa fi cu el poti fi sigura ca in urma relatiei vei castiga multi dusmani, si crede-ma ca fetele sunt foarte "periculoase"atunci cand le furi iubitul laughing! Plus de asta relatia cu un coleg de clasa nu este asa de speciala pentru ca il vezi prea des si te vei plictisi repede.
Acum depinde de tine ce alegi, dar parerea mea este sa nu te complici cu atat mai mult cu cat el nu reprezinta pentru tine decat o simpla simpatie. :*

| Bibiis a răspuns:

PArerea mea! este ca daca tu simti ceva pentru el nu ezita... daca cu pr tale nu se poate, tu dc sa pierzi sincer ak :-s. vor intelege... aici iti vei da seama daca ele tin la tine sau nu!

| Cireașăăă a răspuns:

As zice sa continui sa fii doar prietena buna cu el. Asa iti pastrezi si prietenele, si pe el ca prieten.Nu stii daca il placi cu adevarat. In plus, s-ar putea ca o eventuala relatie sa nu mearga bine happy

| andreea_5415 a răspuns:

Vb cu el si afla ce parere are de prietenele tele spune-le ce stii dar intr-un fel sa nu se supere pe tine pentru ca el te place.
prietenele tele trebui sa ii zica ca il plac si el va decide.
sfatuiestele ca atunci cand el va alege una din prietenele tele celelalte sa nu se supere ci sa se bucure pentru cealalta

| XoxooAnonim a răspuns:

Ehi.nu asa se pune problema.Ce fel de prietene ar fi ele daca nu ar fi de acord cu asemenea sansasmug mai ales ca si tu simti ceva pentru el. Povestestele despre faptul ca te place, si vezi cum reactioneata. Daca e o reactie buna spune-le ca si tu il place.Aici o sa vezi prietenia lor. daca prefera sa nu il ai tu pentru ca il plac ele asta suna a ''EGOISM''. Oricum nu il puteti avea toate, deci una e norocoasa si daca tu esti aia asta'i viata, ele vor avea alte ocazii.Nu cred ca o prietenie ar trebui sa fie stricata din cauza ''BAIETILOR''cu toate ca mie mi se intamplasaddar in cazul meu e o mica mare diferentaoh go on.Deci eu te sfatuiesc sa vorbesti cu fetele despre asta si cred ca vor fi de acord sa fii cu el pentru ca vor avea ocazia sa il vada mai deslaughing. bafta!:*

| istrate19 a răspuns:

Sfatul meu este sa va puneti toti la o banca, in parc ( undeva) si sal puneti sa aleaga. cu cine vrei sa fi de aici :X