Atat timp cat uneori este activa insa nu-ti citeste mesajul iar cand o intrebi daca e suparata spune ca nu, cu siguranta este, crede-ma. Ca iubit, poate chiar si ca prieten, nu e ok sa intrebi o fata pe Facebook daca e suparata. Uite, daca erati fata-n fata si spunea nu ti-ai fi dat imediat seama ca minte si ceva nu e in regula. De cand se comporta asa? Gandeste-te ca si o mica actiune poate influenta negativ toata relatia, uneori chiar si lipsa celei mai mici actiuni poate avea o situatie asemanatoare. Intelegi ce vreau sa zic? Cel mai bine e sa va intalniti fata-n fata, intr-un cadru feeric si sa discutati despre relatia voastra. Nu ma intreba pe mine ce nu merge, intreaba-te pe tine... Daca vrei sa vorbim mai multe totusi scrie-mi aici.
Azi m-am intalnit cu ea, am fost la un suc. Din pacate au fost si doua prietene de-ale ei(desi nu le-am invitat). Cat am reusit sa comunicam doar noi doi nu parea suparata, am si intrebat-o daca e, ea a zis ca nu. Deci parea sa se comporte cam la fel cum ne vedeam altcandva. Ce crezi totusi ca e cu ea?