| Scarlettttttttt a întrebat:

Am o mica problema. Imi place de un tip de ceva vreme, dar el e cuplat. Tipa e urata, si nu o zic pentru. Ca sunt geloasa, chiarne, toata lumea spune, dar e de treaba. Ei nu se comporta ca un cuplu, mai mult ca prietenii, si ea de obicei vine la el. Vorbim mai mereu, si ne bagam in seama reciproc. Ce pot sa fac, nu vreau sa bag strambe dar macar sa-l cuceresc. Mersi.

1 răspuns:
| CloseToYou a răspuns:

Sti,aspectul exterior nu e totul.Chiar tu spui ca fata e,, urata", dar e de treaba.In plus o relatie se bazeaza in primul rand pe prietenie.Fiecare cuplu e diferit:sunt unii care toata ziua sunt unul in bratele celuilalt si vorbesc la telefon non-stop,si altii care sunt mai mult amici decat iubiti,dar asta nu inseamna ca nu se iubesc.Tu ar trebui sa fi in continuare asa cum esti, si daca baiatul te place in alt fel decat ca amici, o sa iti spuna...Pana atunci nu cred ca ar fi in regula sa intervi in relatia lor. Daca nu e disponibil, nu uita ca sunt inca muuuuulti alti baieti care te-ar place sincer doar pe tine.E decizia ta happy
Bafta!:*:*