| Andreea201329cu a întrebat:

Salut! Am o mica problema, mi s-a stricat fermoarul de la ghiozdan si am cautat altul prin casa, am gaist un ghiozdan de al surorii mele care este plecata la facultate si am gasit un caiet dar nu sunt 100% daca este al ei, nu seamana cu scrisul si avea o expresie scot cainele la primare, unde erau niste chestii gen "la ora 15 ma gandesc cum sa ma sinuc." ma ca. in ea de viata si chestii de genu..Pentru mine sora mea e totul si nu mi-ar placea sa fi trait astfel de lucruri,nu prea as intreba-o, e plecata tocmai in danemarca, i am aratat si mamei si acum ma sunt vinovata ca poate se va supara pe mine sora.Ce fac?

4 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu ar trebui să să se supere. Ai făcut bine ce ai făcut. Ii vrei binele

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pui caietul la loc in ghiozdan si nu deschizi subiectul cu sora ta.
Chiar daca a trecut prin momente dificile, sora ta s-a redresat si acum isi construieste viata.
Cand revine in tara o poti ruga sa-si faca putina ordine in lucruri. Daca nu functioneaza metoda asta, o intrebi daca e de acord sa-ti dea tie ghiozdanul ei etc.

| LovelyGirl4u a răspuns:

Ii spui adevărul. Dar poate nu e al ei, că ai spus că nu e scrisul ei. De ce sa nu vorbești cu ea? Se supără că i-ai umblat in lucruri? Dar îti trebuia ghiozdan. Cum se așteaptă să nu vadă cineva caietul? Daca nu e al ei, ce o fi cu el? Ciudat, eu n-aș fi scris așa ceva.

| LovelyGirl4u a răspuns:

Cum scrie altcineva, ii vrei binele și te îngrijorează