| fugera a întrebat:

am o nelamurire. daca esti intr-o relatie cu o fata si iesi in oras cu ea, (nu conteaza unde) plateste tot timpul baiatul, sau mai si impart nota de plata sau plateste si ea? multumesc

Răspuns Câştigător
| pilifalexandru a răspuns:

Parerea mea: la inceptul relatiei mi se pare normal sa plateasca baiatul, insa... daca cei doi sunt deja impreuna de ceva timp sa zicem peste 6 luni deja consider ca cheltuielile sunt comune, adica nu ar trebui sa se mai faca vrei diferenta banii mei-banii tai.

4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Ma gandesc ca baiatul plateste.Si fata poate contribui, dar cred ca ar trebui sa fie initiativa ei.Adica sa nu ceri bani si sa nu astepti sa plateasca ea.Doar daca ea vrea sa faca acest lucru...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca baiatul o invita in oras, clar trebuie sa plateasca el.happy
Daca e invers si fata doreste sa plateasca, macar ar trebui sa imparti nota de plata cu ea.
Dar niciodata sa nu-i ceri chestia asta, mai ales daca ea nu are initiativa de a plati.
Deci, de fiecare data cand iesi in oras cu o fata, asigura-te ca ai bani la tinebig grin big grin

| Denisa2763 a răspuns:

Frumoas ar fi sa plateasca baiatul.Na acum depinde.Cum vrea fata sau baiatul, fata se poate oferi sa plateasca ea si baiatul la fel nu este o regula dar frumos ar fi sa plateasca baiatul...Parerea mea de fata big grin

| iulusdavid a răspuns:

La inceput ar fi normal ca fiecare sa-si plateasca ce consuma. Eu tot asa am procedat si a fost ok.

Acum depinde si cu cine iesi. Poate nu are bani la ea si o prinzi intr-o situatie nasoala. Alta data nu mai iasa cu tine.