| alexandra7199271 a întrebat:

Salut, am o nelămurire pentru mine …de ce nu pot sa iubesc pe cineva, am 17 ani si sunt fata, atunci cand incepe sa imi placa un baiat vorbesc cu el 1-2 săptămâna dupa pur si simplu nu mai vreau, nu imi mai place de el nu mai vreau sa am o legătura cu el, asa am fost mereu, imi place sa primesc atentia tuturor si asa se intampla mereu. Cand il place cuiva de mine nu imi mai place mie si cand imi place lui nu imi place mie, chiar nu stiu ce sa fac si vreau sa schimb ast, a sa ma multumesc cu atentia unei singure persoane?

4 răspunsuri:
| alexandra7199271 explică:

Scuze pentru greșeli, tastatura e de vina …

| dullcat a răspuns:

Buna.Din perspectiva mea, tu de fapt cauti validare si atentie, nu iubire.De aceea in momentul in care le primesti, incepi sa te plictisesti imediat si te reorientezi catre altcineva.Te-ai gandit sa mergi la psiholog? Ideea e ca acest tipar trebuie descusut, daca el chiar exista, altfel vei intampina probleme in relatiile viitoare.Mai exista si scenariul in care nu esti interesata cu adevarat de acele persoane, ci sunt numai asa niste mini crush-uri temporare. Problema ar trebui oricum sa invite la introspectie din partea ta.Incearca sa privesti mai la rece, nu impulsiv, ca sa nu iti bati nici joc de timpul plus sentimentele oamenilor in proces.

| Hyperion7 a răspuns:

Din perspectiva mea, eu cred că ai suferit vreo trauma din copilărie, probabil părinții nu ti-au oferit atenția necesară sau poate au fost prea ocupați și acum chestia asta se răsfrânge asupra ta prin chestia asta.
Îți recomand să faci niste terapie și să rezolvi complexul asta.
Așa că da, poți să mergi la psihologul școlii și să lămurești situația

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca esti imatura!
Mult prea mica, inca nu stii ce vrei, inca nu ai idee ce cauti, asdar, recomand sa ramai la stadiul de prietene pana mai cresti si te maturizezi, ca sa stii ce vrei.